Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz az incel mozgalom sorsa a következő 15 évben?

Figyelt kérdés

Én az incel kifejezéssel meg az ezzel kapcsolatos szavakkal először a 444 -en találkoztam 2014ben. Azóta mintha a mozgalom felrobbant volna és az internet tele van az incelek által kitalált szavakkal (a simp, a chad és a normie a leggyakoribb).

Mi lesz a mozgalom további sorsa?

2021. okt. 30. 23:23
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

30: Szerintem ma már a férfiak 80% -ának vannak ilyen problémái, csak valamilyen formában tagadják a dolgot.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt van például ez az úriember, akinek sikerült nagy nehezen és sok szerencsével fél év alatt 1db nővel szexelnie egy buliban. Rögtön lett is belőle 12 + sikeres a nőknél de mégse miért van. Erre mondta First, hogy "never underestimate a man's ability to cope".

2021. nov. 1. 11:59
 32/53 anonim ***** válasza:
21%
En incel vagyok, de szerintem nem lesz jo vege a dolognak.
2021. nov. 22. 18:59
 33/53 anonim ***** válasza:
92%
Semmilyen vége nem lesz. Mindig is voltak agglegények, vagy akárminek is nevezték őket az adott kor terminológiája szerint.
2021. nov. 22. 19:29
 34/53 A kérdező kommentje:
33: Te nő vagy? Nem igaz, hogy nem látjátok a problémát.
2021. nov. 22. 19:44
 35/53 anonim ***** válasza:
79%

Régebben ha jó családba születettél, gazdag férfiként válogathattál a nők között. Felemelkedési lehetőség nem volt, ahova születtél, az volt a sorsod. Ha csórónak születtél, akkor örülhettél, hogy a 120 kilós Mancikát hozzádadják, mert neki van valami kis hozománya.

Ma a férfiak és a nők is szabadon dönthetnek a sorsukról, fejlődésükről, felemelkedésükről, párválasztásukról. Szerintem mindenkinek jobb így.

Inkább tegyétek össze a kezetek, hogy most már a nő választ, és legtöbbször elég annyi, hogy bejössz neki!

Előtte az apja választott, és neki aztán ku.rva mindegy volt, hogy milyen a mosolya a pasinak, meg visz-e virágot. Ott kőkemény üzleti érdek döntött, hogy ki kerülhet be a családba, és ki nem.

Az akkori körülményekhez képest a lehető legjobbnak kellett lenned anyagilag, társadalmilag, jellemre.

Aki manapság képtelen párt találni, az régebben csak rosszabb helyzetben lett volna.

Akkor hol a probléma?

Ezt férfiként kérdezem!

2021. nov. 22. 20:07
 36/53 anonim ***** válasza:
80%

" Nem igaz, hogy nem látjátok a problémát."

Milyen problémát? tele az ismerettségi köröm átlagos párokkal. Miről beszélsz?

2021. nov. 22. 20:28
 37/53 anonim ***** válasza:
92%

36

Ahogyan nekem is, nem értem milyen problémát kéne látni.

Szerintem az incelek nagy részének valamilyen kognitív zavara lehet.

A fejükben van egy igen tág hézag a valóság, és aközött ahogyan ők a világot érzékelik.

Ezt nagyon boostolják meg nagyon azzal, hogy a neten összetömörülnek és igazolják egymás téves elméleteit a nőkről, párkapcsolatról meg úgy önmagában a világról.

Szerintem egy részük eléggé ingerszegény életet is él. Amikor valamilyen okból egy ember elhatárolódik a társadalomtól, akkor ingerszegénnyé válik a környezete, ami leginkább az ingerek egyoldalú szűrésében nyilvánul meg, ami torzítja a világképet.

Ez a torzuló világnézet rögeszmékhez vezet, és az ilyen ember könnyen deviánssá válik ami miatt még inkább elkerülik az emberek, ez pedig beljebb viszi az illetőt a saját barlangjába.

35 válaszoló voltam..

2021. nov. 22. 20:56
 38/53 A kérdező kommentje:

36: Erről. A nő gyakorlatilag még csak minőségi contentet se csinál, egyszerűen félmeztelenül játszik (próbál játszani). Az önmegtagadó incelektől így is dől a lóvé.

https://www.youtube.com/watch?v=O_6EwFD9syw

2021. nov. 22. 22:06
 39/53 anonim ***** válasza:
A 35-ös kommentemre meg ne is reagálj..már megszoktam, hogy aki leír egy normális gondolatmenetet, azon átnéztek mivel nem tudjátok megcáfolni.
2021. nov. 22. 22:14
 40/53 A kérdező kommentje:
39: Az a gond, hogy eleve abból indulsz ki, hogy az incel biztos egy mamahoteles nyomorék, aki csak itt osztja az észt és semmit nem tett le az asztalra, miközben a nőknél sikeres férfi meg keményen megdolgozott érte. Ezt 3 perc alatt meg tudom cáfolni egy Tinder teszttel, vagy 2 óra alatt a való életben, ha hozol egy férfi modellt.
2021. nov. 22. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!