Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene reagálnom abban a helyzetben, ha egy random férfi a boltban, aluljáróban, utcán, akárhol rám néz, a szemembe?
Én kicsit szociális fóbiás nő vagyok, így nem sokszor nézek az emberek szemébe.Nem tudom egyàltalán mennyire szokták az emberek egymást nézni, szemkontaktust felvenni az utcán idegenekkel.
Néha jól esik, de ha kicsit tovább nézünk egymás szemébe egy idegen férfival utána olyan zavarba jövök.
Vagy mit kellene reagálnom ilyen helyzetben? Van vmi oka amiért vki egy idegen szemébe néz csak úgy?
Mi az, hogy “random” férfi?
Rákaptok egy divatszóra, és szakmányban, értelmetlenül használjátok.
Ha alkalmilag rád néz valaki, nem jelent semmit. Az útjába, a szeme elé kerültél. Lehet, nem is lát, csak néz, mert klf. dolgain jár a gondolata.
12es Falun nőttem fel, na szerinted mit szólok hozzá?
És nyilván a városban értem a dolgot, ahol ez nem szokás már. Igaz én keveset nézek az emberekre, de azt észrevettem, hogy hogy úgy maszkalnak az mindenhol mintha rajtuk kívül senki nem létezne, és ritka ha egymásra néznek az emberek legalábbis felénk.
Szerintem olvass el egy könyvet a testbeszédről.
Ha nem néz valaki a szemembe azt úgy veszem, hogy titkolni valója van, megbízhatatlan, valamilyen mentális baja van. Egyáltalán nem szimpi. Aki mélyen a szemembe tud nézni azt nagyon pozitív kezdésnek veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!