Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tudni hogy az a párkapcsolat amiben vagyunk az épiti az életünket vagy csak van?
Milyen egy olyan párkapcsolat ami építő jellegű az életünkre?
És milyen az ami csak van, és se nem tesz hozzá se nem vesz el?
Avagy ami csak el vesz az életünkből?
Akkor épít, ha mindketten közös irányba képzelitek el az életeteket és a módszerekben is meg tudtok egyezni.
Ami csak van az a szexkapcsolat, ott igazából csak az idődet vesztegeted, de ha nyitott és kétoldalú és közben kereshetsz mást, akkor lelkileg hozzátesz az életedhez, mert nem akarod megdugni az első randin a nőket, így nagyobb a merítési lehetőség és kevesebb a kudarcélmény, mivel elvárások nélkül mész bele a dologba.
Ami pedig csak elvesz az az, ha a célok eltérőek és az egyik félnek törvényszerűen meg kell alkudnia vagy ha a célok közösek ugyan, de a módszerek eltérőek vagy mindenki egyoldalúan csak a másiktól várja a megoldást.
Például a férfi teremtse elő a lakást, mert ő a férfi. Vagy milyen férfi, ha nincs autója.
Miért kell támadni mert le irom hogy bánnak velem?
Az a rossz ember, aki szenved, és nem az aki a másikat nem teszi boldoggá?
Miért mindig azokat kell bántani akik nincsenek meg elégedve a dolgokkal?
Talán a szavak érnek többet és nem a tettek?
Szerintem senki nem támadott vagy bántott. Annyit írtam, hogy lehet, te úgy érzed, nem szeret, miközben szerethet, csak nem úgy mutatja ki, ahogyan azt szeretnéd.
Írj akkor konkrét példákat a viselkedésére, kérlek, úgy könnyebb segíteni!
Ha a bizalmasa mond neki valamit, vagy vele történik bármi, azt jobban meg jegyzi mint amiket én mondok neki.
Rólam nem olyan mélységben jegyez meg dolgokat, mint a bizalmasáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!