Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennél a nőnél van valamennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél a nőnél van valamennyi esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj és eszméletlenül tetszik nekem. Kisboltban dolgozik és minden reggel nála veszem a reggelit. Megpróbáltam vele többször is beszélgetni, de mindig nagyon passzív a beszélgetésben. Igen, nem, válaszokat kapok vissza mindig. Soha nem kérdez vissza. Valamelyik nap megkérdeztem hogy van. Annyit mondott "jól". De nem kérdez vissza vagy nem mondatokban válaszok csak 1 szavasba. És ami lelombozó és kiábrándító, hogy kerüli a szemkontaktust... :(

És ráadásul singli is. (facebookon lattam). Nagyon tetszik nekem! Szinte már szerelmes vagyok belé.

Meg kérdezni már nem nagyon merem mert levontam a következményeket a testbeszédből és nem akarom, hogy kínos helyzet alakuljon ki mindig ha bemegyek ezek után. Vagy szerintetek ennek ellenére is van esélyem ha ilyen testbeszédeket ad le? Vagy csak be vagyok parázva? :D

2021. okt. 30. 10:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már elengedtem!
2021. okt. 30. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért ne keseredj el, csak külsőre a zsánered, nem ismered a személyiségét.

Speciel én sose tudtam szerelmes lenni azokba, akiknek a külseje lett volna álom számomra, a kémia valahogy mégse volt meg, pedig volt akivel még le is feküdtem, de így se ment végül a dolog.

Inkább próbálj úgy ismerkedni, hogy érzed e a kémiát köztetek, a kölcsönös vonzást, zizegést. Ezzel a lánnyal nem klappolt egyértelműen, ha így reagál, de ezen nem is kell bánkódni.

2021. okt. 30. 17:14
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
Én meg azt mondom, lassú víz partot mos. Az első komolyabb kapcsolatom a nálam két évvel idősebb, a gimi örökös szépségkirálynőjének kikiáltott csajával fél éves erőlködésembe került, miközben mind ő, mind az anyja megmondta, hogy nincs esélyem. Lett!
2021. okt. 31. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!