Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennél a nőnél van valamennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél a nőnél van valamennyi esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj és eszméletlenül tetszik nekem. Kisboltban dolgozik és minden reggel nála veszem a reggelit. Megpróbáltam vele többször is beszélgetni, de mindig nagyon passzív a beszélgetésben. Igen, nem, válaszokat kapok vissza mindig. Soha nem kérdez vissza. Valamelyik nap megkérdeztem hogy van. Annyit mondott "jól". De nem kérdez vissza vagy nem mondatokban válaszok csak 1 szavasba. És ami lelombozó és kiábrándító, hogy kerüli a szemkontaktust... :(

És ráadásul singli is. (facebookon lattam). Nagyon tetszik nekem! Szinte már szerelmes vagyok belé.

Meg kérdezni már nem nagyon merem mert levontam a következményeket a testbeszédből és nem akarom, hogy kínos helyzet alakuljon ki mindig ha bemegyek ezek után. Vagy szerintetek ennek ellenére is van esélyem ha ilyen testbeszédeket ad le? Vagy csak be vagyok parázva? :D

2021. okt. 30. 10:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelműen hárít és nem akar veled ismerkedni.

Ne erőltesd ezt. Azért mert ennyire tetszik neked, attól még illene észbe kapni, hogy fordítva attól még nem így van a viselkedése alapján és sehogy se tudod ráerőltetni az akaratodat.

2021. okt. 30. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem kellesz neki.

Viszont van rá egy minimális esély, hogy csak szimplán félénk. Ezt te tudhatod csak, hogy a válaszolásai alapján határozott, vagy esetleg el van pirulva és meg van illetődve.

2021. okt. 30. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy ordas nagy bunkónak tart, és rohadtul a terhére van a nyomulásod. Ha reggeles, már gyomorgörccsel vár, és megkönnyebbül, ha már túlvan rajtad aznapra.
2021. okt. 30. 10:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A nonverbális kommunikáció a legárulkodóbb, abban a legnehezebb hazudni. Ha a test beszéde elutasítást sugall, akkor semmi esélyed.
2021. okt. 30. 10:57
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Nincs. Ha lenne esélyed, akkor nem lenne passzív. Ha félénk lenne, akkor is azt látnád, hogy legalább mosolyog rád.

És attól mèg, hogy facebookon nincs kinn, hogy kapcsolatban, még lehet kapcsolatban. Lehet, hogy nem nyilvános, vagy nem rakta ki, vagy csak éppen alakul valakivel. De ehhez amúgy sincs közöd, mert szingliként sem kötelező veled ismerkednie.

2021. okt. 30. 11:17
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelmű hogy selejt pasinak tart. Inkább hagyd békén.
2021. okt. 30. 11:29
 7/13 A kérdező kommentje:

Lehet kicsit félre érthető voltam. Én egyáltalán nem erőltetek rá semmit csak annyi, hogy nagyon, de nagyon tetszik nekem. És azért túlzásokba ne essünk hogy gyomor ideggel fogad engemet. Nem vagyok ilyen beteges nyomulos. Csak munka előtt ott veszem meg a 2 zsemlémet, energiaitalomat meg felvágottat ennyi. Próbáltam vele kedves lenni meg beszélgetni. Nyilván nem jövök be neki. Ezt tiszteletben is fogom tartani. És megfogadtam, hogy kérdezni se fogok tőle semmit. Ez van sajnos! Köszönöm a válaszokat, és azt is, hogy megerősítettétek amitől féltem.

(Nagyon rossz érzés végre megtalálni olyan személyt aki 100%-osan a zsánerem és nem lehet az enyém.)

2021. okt. 30. 14:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt én sem hiszem, hogy gyomorideggel fogadna :D Ahhoz vagy neked kéne zaklatnod őt (az hogy hozzá jársz vásárolni, nem tűnik zaklatásnak), vagy neki kéne idegbetegnek lennie, azzal meg nem tudsz mit tenni.

Egyszerűen csak nem nyitott a veled való ismerkedésre. Biztosan nem félénk. Én nagyon félénk, introvertált lány vagyok, de ha tetszik valaki, azt tudni fogja az illető. Mosolygok rá, próbálok vele beszélgetni stb. Még ha bénázva is, de próbálok nyitni felé.

2021. okt. 30. 15:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a megerősítést!
2021. okt. 30. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Így igaz, sajnos okosabb lenne elengedned ezt a történetet.
2021. okt. 30. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!