Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 2 nő között őrlődöm, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 nő között őrlődöm, melyik lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

30+ -osok vagyunk. 2 nő között vagyok, de már elérkezett az a pont, hogy dönteni kéne a kettő közül. Persze a 2 nő nem tud egymásról.

Az egyik egy nagyon művelt nő, jó vele beszélgetni, tetszenek a megnyilvánulásai pl. társaságban. Tetszik a kifinomultsága. Elég magas beosztású munkája is van.

De ennek megfelelően, elképesztően beképzelt, nagyon el van szállva magától és sosem becsülne és sosem szeretne úgy, mint a másik.

De ugyanakkor, felemelő a tudat, hogy vele lehetek, büszkeséggel tölt el pl egy társaságban vagy akár idegen emberek előtt is, hogy ő az én párom.

A másik, egy elég egyszerű nő. Egyszerű munkája van (egy kínai boltban eladó) Kicsit butácska. De egy nagyon rendes és őszinte nő. Már-már rajongással szeret. Tudom, hogy ilyet nehéz találni. De eléggé introvertált személyisége van, nem olyan jó vele a beszélgetés. Többnyire én beszélek, ő meg csak figyelmes hallgatóság. Jól főz, házias, szorgalmas. Szóval minden amire csak ember vágyhat. De a társasága nem olyan felemelő. Nincs bennem az a büszkeség, hogy na ő velem van. Viszont a mellette, nem vagyok olyan feszült, mert nekem sem kell megjátszanom magam, önmagam lehetek, sokkal felszabadultabb vagyok vele. De sokszor olyan sületlenségeket beszél és néha olyan proli módon nyilvánul meg, ami nekem mások előtt kínos. Tudom, hogy lehetne rajta finomítani, viszont akkor úgy érezném magam, mint Richard Gere a Micsoda nő-ben. A másik nőnek a kisugárzásából látszik, hogy egy intelligens nő, de neki meg a haja, az öltözete, a testbeszéde, tehát látszik ha ránéz valaki, hogy olyan alsó kasztbéli.

Ha ezt a csóri nőt lekoptatnám, lehet bánnám, talán egész életemben. Nem biztos, hogy találnék még egy ilyet.

Nem elvenni akarom (még) egyiket sem, csak meguntam ezt a két felé játszom szerepet. Meg a titkolózást a másik előtt.

Nyilván nem az itt kapott válaszok alapján fogok dönteni, csak kíváncsi volnék mások véleményére. Melyikkel lenne érdemesebb tovább folytatni.

2021. okt. 29. 22:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
23%
Egyszerű: amelyikkel jobb a szex.
2021. okt. 30. 08:39
 22/22 anonim ***** válasza:

Szép dolog a szerelem! Már ha van!

Esetedben nincs!

Ha valaki szerelmes, nem tesz fel ilyen kérdést!

Nőként számomra elkeserítő, amit két ember lelkivilágával művelsz! Miért nem lehet a becsületes, egyenes utat választani? Te mit szólnál, ha szeretnél egy lányt aki megszavaztatná, hogy a Jóskapista vagy te legyél a befutó? Te mit éreznél ha a hátad mögött ezt csinálnák veled?

"Persze a 2 nő nem tud egymásról."

"meguntam ezt a két felé játszom szerepet. Meg a titkolózást a másik előtt."

Bármelyik nőt is fogod választani, hazugságra fog épülni a kapcsolatod! Ez egy "ecc pecc kimehetsz ..." kapcsolat lesz! Nem lennék egyik nő helyében sem! Szép dolog mikor egyik nap egyiknek mondod, hogy mennyire fontos neked, a másik nap a másiknak!

Mielőtt még leírnád, nem akarlak elítélni! Azt csinálsz amit akarsz! Én csak felhívom a figyelmed a tisztességes, becsületes útra, amit lehetne követni!

Egy párkapcsolatot amúgy sem "kilogikázás" alapján kell elindítani, hanem érzésekkel, amik benned vannak és a másik félben! Nem úgy, hogy kivel nyerek nagyobbat, kiből tudok "többet kivenni", hogy nyereséges legyek!

2021. okt. 30. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!