Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a két választásom van?

Figyelt kérdés

Belecsöppentem a társkeresésbe. 2 helyzet tisztul le előttem:

1, Legyek élőben teljesen lehengerlő. Nézzek ki jól, egyből legyen jó a szövegem és nyűgözzem le már az első pillanatban a nőt.

2, A neten keressek a korosztályomban gyerekes, problémás nőket.

Miért alakult ki ez a jelenség? A 2. pontra tökéletes ez az oldal: Naponta jönnek olyan női reakciók, ahol az illetők lényegében egy kisgyerek szintjén mozognak. Most volt egy kérdés, ahol a nő leírta, hogy milyen kötődési problémás férfiakat talál csak, de képtelen megérteni, hogy ő ezt választja. Más kérdésnél már arra is kiakadtak nők, ha valaki egy feltett kérdésre válaszolt és nem kezdett el szidni fröcsögve embereket. Neten miért jellemző ennyire ez a női kategória? Mert, ha ez a netes felhozatal, maradok az élőnél, még akkor is, ha nehezebb.

2021. szept. 11. 20:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már választani akarsz, akkor mindenképpen érdemes az élő ismerkedést választani :D
2021. szept. 11. 21:01
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
Mert a Tinder teljesen szétrombolta a nők elméjét. Egész nap folyamatosan kapják ott a puncsolást és emiatt kb. senki sem elég jó nekik.
2021. szept. 11. 21:03
 3/21 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem, csak ott nagyon függ az egész az aznapi hangulatomtól. Én is ember vagyok, vannak fáradtabb napjaim. Meg ugye, nehéz új embereket megismerni élőben. Csak fura, hogy a net ennyire elcsúszott női téren vagy nem is tudom, hogy mondjam. :D
2021. szept. 11. 21:03
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

1. Aki elhiszi hogy az itteni nyomorék kérdéseket nők írják, és ez alapján formál véleményt a nőkről, az magára vessen.

2. Gyerekes vagyok de nem problémás (legalábbis nem ettől a ténytől 😃). Van is párom. Te viszont problémás vagy, sose kellene egy ilyen. Gyerekkel vagy anélkül, az ostobák kerülendők, akik azt hiszik hogy ettől leértékelt áruk vagyunk. Nos, nekünk még kevésbé kell a selejt, elhiheted.

2021. szept. 11. 21:18
 5/21 A kérdező kommentje:

Egy részénél egyértelmű, hogy nő írja őket, de a válaszoknál is. Rengeteg nő mindenért szidja a férfiakat az oldalon. (Fordítva is megy ez persze.)

De, egyébként te is tökéletes példa voltál: Egyáltalán nem ismersz, de máris próbálsz szurkálódni. Miért lennék problémás?

A gyerekes téma... Szerintem rajtad kívül mindenki levágta, hogy a viselkedést értettem a gyerekes szó alatt és nem azt, ha valakinek babája van. Szóval, a szöveget sem tudtad értelmezni és máris egyből selejtnek tartod azt, aki nem veled randizna... :D

Pont erről írtam: Neten tényleg ennyire egyszerű nőket lehet csak találni?

2021. szept. 11. 21:35
 6/21 anonim ***** válasza:
77%

Akárhogy csűröd-csavarod, amit írtál a "gyerekes" nőkről, az bizony félrérthető volt. Nem hinném hogy bárki arra gondolt volna hogy gyermeteg lelkűre gondoltál, nem gyerekes nőre (anyára). Hány éves vagy hogy akkora problémának találod hogy a nők gyerekesek? Mert ez akkor nem az a kategória (segítek: menj a tinibe picsogni).

Ps. "neten található nők?" Engem pl nem a neten lehet találni, sose kényszerültem arra hogy ilyen helyeken áruljam magam.

További sikeres társkeresést.

2021. szept. 11. 21:43
 7/21 A kérdező kommentje:

Előtted mindenki megértette, amit írtam. Konkrétan egy kétértelmű szónál a frusztrációd miatt beleláttál valamit a kérdésben, ami ott sem volt és a kérdés további részéből egyértelműen lejött mindenkinek, hogy miről írtam.

Azért köszönöm, hogy tökéletesen prezentáltad egy gyerekes, éretlen nő szintjét! Erről beszéltem. Köszönöm, hogy megerősítetted a kérdésemben leírtakat.

"Hány éves vagy hogy akkora problémának találod hogy a nők gyerekesek?"

20 és 30 közötti.

"Mert ez akkor nem az a kategória (segítek: menj a tinibe picsogni)."

Elnézését kérem a hisztis kisasszonynak, hogy a kategóriájában csak ő picsoghat.

Csak úgy kíváncsiságból: Te miért nem valami babás kategóriában lógsz, ha nem is keresel társat és választ sem írsz a társkereséssel kapcsolatban, csak felháborodsz, mint egy óvódás?

"Engem pl nem a neten lehet találni, sose kényszerültem arra hogy ilyen helyeken áruljam magam."

Most is épp ott lógsz.

Külön kiemelném, hogy megkérdeztem, miért lennék problémás. Erre a kérdésre képtelen voltál válaszolni, csak a fejemhez vágtad, aztán mentél tovább a mérhetetlen egoizmusoddal.

2021. szept. 11. 21:48
 8/21 anonim ***** válasza:
90%

Ja és bocs, tartozom egy vallomással. Azért nem esett le hogy nem anyákról írsz hanem gyermeteg nőkről, mert az ilyen fos kérdéseket sose olvasom el végig, az eleje bőven elég. De most már értem amit írtál 😂

De ezzel tudom nem vagyok egyedül, sokszor írják mások is ilyen kérdéseknél hogy "van aki elolvasta? Összefoglalná egy mondatban?" 😃

2021. szept. 11. 21:49
 9/21 anonim ***** válasza:

- "20-30 között", 21 vagy 29 évesen tartasz itt?

- óvoda, nem óvóda

- nincs babám, 9 éves gyerekem van, a gyerekvállalás kategória meg egy hulladék (ez is, de ez legalább szórakoztató)

- azzal hogy itt vagyok, szerinted csak társat kereshetek?

2021. szept. 11. 21:53
 10/21 anonim ***** válasza:
#9 Kérdező, ilyen stílussal meg gondolkodással nem igazán fogsz tudni lenyűgözni senkit, akár problémás, akár nem az. Magadon dolgozz.
2021. szept. 11. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!