Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek lezbikus abból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek lezbikus abból az okból kifolyólag hogy már számtalan férfi átvert egytől egyig, és nem maradt más választásom?

Figyelt kérdés

Úgy értem a kérdésem, hogy ez elég ok lenne arra vonatkozóan, hogy ne nézzenek le az emberek, és ne cikizzenek ez miatt? Sokan elítélik ha valaki lezbikus például...

Nem tudok mit csinálni már. Rengeteget csalódtam és mindig az a vége ha férfival kerülök kapcsolatba hogy átver. Van aki kevésbé volt aki nagyon. És eljutottam arra a pontra, szinte már gyűlölöm a férfiakat. Nem merem nyíltan lezbikus kapcsolatot vallani, félek az emberek reakciójától.

2020. nov. 3. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem így működik...
2020. nov. 3. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Napi férfigyűlölős női rinya. Hogy a kérdésre is válaszoljak a leszbikusokat szinte egyáltalán nem szokták lenézni, legalábbis korántsem annyira mint a homi férfiakat. A nemi egyenjogúság itt sem számít.
2020. nov. 3. 22:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazság szerint soha nem voltam egy nagy "pasizós" típus. Mindig is unszimpatikus volt számomra ez a dolog. Állandóan érdeklődik a környezetem miért nincs senkim. 2 éve ismerkedek körülbelül aktívan és mindig valamilyen átverés, hazugság, szemétség lett a vége. Meguntam.
2020. nov. 3. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Attól még hogy gyűlölöd a férfiakat nem leszel leSZbikus. Ha nem vonzódsz eleve a nőkhöz, attól nem fogsz hogy a férfiakat nem szereted.
2020. nov. 3. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem, ettől csak feminista aktivista leszel.
2020. nov. 3. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vonzódsz a nőkhöz, puncihoz, nem lehetsz leszbikus, arról beszélve hogy ott is érhet hazugság, átverés. Csalódásokból tanulj, légy óvatosabb és tapasztalataidnak megfelelően válassz párt. Ugyanakkor ha mindig csalódsz, átvernek, gondolkozz el mi lehet az oka, mivel rengeteg normális férfi létezik, hogyan lehetséges csak hazug emberekkel alakítasz kapcsolatot?

Párkapcsolat mindig két embertől függ, azaz ő veled akar lenni, te vele. Sose csak az egyik fél a hibás, hiszen őt választottad!

2020. nov. 3. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy időszakom, amikor ugyanígy gondolkodtam. Randizni kezdtem lányokkal, de mikor tettlegességre került volna a sor, nem ment.

Most két szék között vagyok. A férfiak lelkileg taszítanak, a nők meg testileg.

2020. nov. 3. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Hát figyelj, ha heteróként van gusztusod hozzá, azt csinálsz amit akarsz.
2020. nov. 4. 00:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ettől önmagában nem. A csalódásokat sajnálom, annak is érdemes lenne utánamenni, ha ezek rendszeresen ismétlődnek életedben, hogy miért ezeket a férfiakat találod meg.

A csalódást nem biztos, hogy elkerülöd nőkkel, mert nők közt is akadnak olyanok, akik a másik felet becsapják, vagy kihasználják. Egy példa: Válás során nőkre is jellemző, hogy egyesek "mindent vinnének amit csak tudnának" és "nem baj ha férfi utcára is kerül" stb.

2020. nov. 4. 02:57
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Leszbi, nem lezbi. Elobb tanuld meg leirni.
2020. nov. 4. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!