Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek lezbikus abból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek lezbikus abból az okból kifolyólag hogy már számtalan férfi átvert egytől egyig, és nem maradt más választásom?

Figyelt kérdés

Úgy értem a kérdésem, hogy ez elég ok lenne arra vonatkozóan, hogy ne nézzenek le az emberek, és ne cikizzenek ez miatt? Sokan elítélik ha valaki lezbikus például...

Nem tudok mit csinálni már. Rengeteget csalódtam és mindig az a vége ha férfival kerülök kapcsolatba hogy átver. Van aki kevésbé volt aki nagyon. És eljutottam arra a pontra, szinte már gyűlölöm a férfiakat. Nem merem nyíltan lezbikus kapcsolatot vallani, félek az emberek reakciójától.

2020. nov. 3. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%

LeSZbi, nem leZbi, ahogy mondták mások is. Nem EZ miatt, hanem Emiatt, ettől plafonon vagyok.

Én lány vagyok, de éppen a nőket utálom, illetve egy részüket. Sajnos volt alkalmam frusztrált, megkeseredett 50-60 közötti nőkkel dolgozni. Nem akartam, de kénytelen voltam. Azok között több a szarkavaró, tehetségesebbek benne, mint a férfiak. Nem kéne ennyire utálni a fiúkat, férfiakat, holott nekem se volt velük túlzott szerencsém. De az Pisti, aki bunkó volt és Józsi, aki jellemtelen, nem pedig az összes fiú/férfi.

2020. nov. 4. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!