Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek jelöl be Facebookon teljesen ismeretlenül egy nő?
Figyelt kérdés
Bejelölt, jól nézett ki, így visszajelöltem. Ráírok, hogy honnan ismerjük egymást? Semmi válasz. Mi ennek az értelme?😃
25F
2021. okt. 29. 18:22
1/9 anonim válasza:
- ismerosoket gyujt
- meggondolta magat
- valami MLM vagy fundamenta szarba akar belevinni
- veletlen
2/9 anonim válasza:
Biztos nem jelölnék vissza ismeretleneket. Egy ismerős egy csomó dolgot lát a facebook profilodról. Szerintem sürgősen szedd le az ismerőslistádról.
Messengeren üzengetni lehet ismerős státusz nélkül is.
4/9 A kérdező kommentje:
Már letörölt. 😂😂😂 Na mindegy, gondolom ha nagymacsó lennék neki akkor válaszol:)
2021. okt. 29. 19:00
5/9 anonim válasza:
Ahogy 1# írta. Helyedben én se jelölnék vissza ismeretleneket, az a minimum, hogy valamit ír üzenetben mielőtt elfogadom a jelölést.
7/9 anonim válasza:
Igen, valszexg véletlen, a jelölést törölném.
8/9 Noren1989 válasza:
Kamuprofil az ilyenek java, nyugi.
9/9 FoxtrotLidérc válasza:
Automatikusan törlöm az ilyeneket. Nem ismerem, nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!