Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől tűnik egy nő fiatalabbna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől tűnik egy nő fiatalabbnak, fiatalosabbnak az ismerkedes során ?

Figyelt kérdés

Kerlek írjatok minden tipp ötlet gondolat jöhet. Rendszeresen sportolok nem vagyok elhizva igyekszem igényes ápolt lenni de mégis sokszor azt érzem nem vagyok fiatalos, csupa öregember ír ( bocsi nem öreg akkor úgy értem 10-15 évvel minimum idősebb)

Mi lehet a baj?

33N

2021. okt. 29. 11:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%

Az hogy a férfiak racionálisabbak, reálisabbak és érettebbek mint a nők, kb. mindig.

Ez az "lányok érnek előbb" dolog csak abből jön hogy ők már szétteszik a lábukat a férfiaknak 15 évesen

2021. okt. 29. 12:06
 12/22 anonim ***** válasza:
37%
Mert 35 évessel nem lehet villogni, 25 évessel meg igen. Ez ugyanolyan, mint mikor azt mondják, a súly ne kezdődjön 6-ossal. Eléjük teszel egy szuperszexis, formás lányt, aki 62 kiló, már húzzák a szájukat, hiába néz ki eszméletlenül, de több, mint 60 kg.
2021. okt. 29. 12:10
 13/22 A kérdező kommentje:
12 ezt úgy mondod mintha minden 35 éves ugyanúgy nézne ki. Van aki sosem sportol, esetleg tobb gyereket szült … stb a kornak a “száma “ nem mindig adja vissza a külsőt. Én tényleg úgy gondolom próbálok figyelni magamra de akkor a szám maga ami annyira riasztó?
2021. okt. 29. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én értem, de a férfiaknak egymást közt nagyobb dolog, hogy 25 évest húzogat, mint 35 évest. A fejükben van egy kép, hogy hogyan néz ki egy 25 és egy 35 éves. Ez persze ritkán a valóság.

Nekem amúgy ne mondd, 20-on évesen akkora voltam, mint egy ház, most nézek ki a legjobban.

2021. okt. 29. 12:25
 15/22 A kérdező kommentje:
14 Hasonlóan vagyok, fiatalabb koromban keveset kerestem nem volt lehetőség magamra költeni, és több voltam 12kg-val. Most fordult a kocka, de mégsem jó :(
2021. okt. 29. 12:30
 16/22 anonim ***** válasza:
15%

Azért szerintem inkább hagyjuk, hogy ki milyennek néz ki, főleg amikor nőként kell nőket minősíteni. Én se tudtam sose mit eszik ezen azon 1-2 nő és a nők se tudták mit eszik azon az átlagos nőn annyi férfi.

Amúgy pedig 33 vagy. Egy 35-ös pasi simán bepróbálkozik 28-nál vagy akár 25-nél is. Nem véletlen vannak sok helyen 10 éves különbségek.

Kinézetnél meg minden egyedi. Lehet jó csajnak tartod magad vagy fiatalos kinézetűnek a valóságban meg átlagos vagy és a korodnak megfelelően nézel ki nem többnek és nem kevesebbnek.

Ezt pedig nem elkeserítésnek mondom, de a helyzet valószínűleg nem fog változni.

2021. okt. 29. 12:39
 17/22 A kérdező kommentje:

16 Már direkt kerdeztem független emberek véleményét is, meg olyat is aki ért hozzá esetleg más haj stílus állna e jol stb. Nem azt mondom, hogy letagadhatok 10 évet de nem is egy 45-50 éves férfihez illően nézek ki, ha reálisan nézem se.

Bár kitudja lehet az is igaz, hogy van aki nem nézi mi van beállítva hogy 30-40 ig keresek hanem ír akkoris ha ő épp 50 éves.

2021. okt. 29. 12:50
 18/22 anonim ***** válasza:
8%

Azért írtam ezt, mert 25 éves nőket fikáztok, hogy idősebbnek néz ki mint ami stb. Az, hogy mi tetszik valakinek az baromira nem evidens és egyetemes.

Nyilván fiatalabb nőnél próbálkozik be a 40 éves és az 50 éves is.

Amúgy egy normális 35 éves férfi, gyerek nélkül ahogy írtam inkább választ fiatalabbat az esetek többségében, mert megteheti, mint ahogy te is jobban válogathattál fiatalon.

Ki kell mondani, hogy azért a 35 éves "top" pasik (gyerektelen, kinéz valahogy és szingli) azért nem egy rossz választás 30 vagy akár 28 éves csajnak sem, így azért ilyenkor azért lehet válogatni és nem valószínű, hogy majd 35 évesen pont egy 33-35 éves korosztályt fog megcélozni. Azt pedig ha megnézed, akkor azért kicsit elgondolkodtató, hogy 18 éves kortól 35 éves korig nem tudott a milliónyi jelentkező közül kiszedni egy normálisat vagy megtartani ott azért lehet valami... Igen, másik oldalra is lehet ez igaz, csak egyik oldalon a sült galambok közül válogatsz a másik oldalon pedig kb szaladgálsz utána.

2021. okt. 29. 13:06
 19/22 anonim ***** válasza:
22%
18-as:jól látod, annyival egészíteném ki, hogy egy 30 feletti nőnek sajnos már erősen csökkenek a lehetőségei, mivel a számára ideális korosztály (legyen 30 és 40 között) már családos. Viszont egy 30 körüli pasi kb 23-tól 30-ig válogathat és ugye ott még a legtöbb lány nem házas és így több a lehetőség.
2021. okt. 29. 13:27
 20/22 anonim ***** válasza:
10%
A harmincas pasik még simán össze tudnak jönni huszonéves lányokkal. A férfiak többségének minél fiatalabb egy lány, annál jobb. Nagyon kevés férfi vonzódik a saját korosztályához, ha egyszer ott vannak a fiatalabb lányok is. Én 27 vagyok, de még nem jártam 19-nél idősebb lánnyal. Majd harminc felett tervezek huszonévesekkel járni. Szóval a harminc feletti nők esetében a negyvenes pasik tűnnek ideálisnak szerintem.
2021. okt. 29. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!