Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől tűnik egy nő fiatalabbna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől tűnik egy nő fiatalabbnak, fiatalosabbnak az ismerkedes során ?

Figyelt kérdés

Kerlek írjatok minden tipp ötlet gondolat jöhet. Rendszeresen sportolok nem vagyok elhizva igyekszem igényes ápolt lenni de mégis sokszor azt érzem nem vagyok fiatalos, csupa öregember ír ( bocsi nem öreg akkor úgy értem 10-15 évvel minimum idősebb)

Mi lehet a baj?

33N

2021. okt. 29. 11:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Online sehogy. Egy profilban nem lehet "viselkedni".
2021. okt. 29. 11:48
 2/22 A kérdező kommentje:
Sajnos csak online van lehetőségem ismerkedni. De a képeim is valósághűek nem szerkesztett filteres stb. Csak valami gond mégis van ha csupa idősebb/ idős ír.
2021. okt. 29. 11:50
 3/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy csak a korodat látják.
2021. okt. 29. 11:52
 4/22 anonim ***** válasza:
Mármint a számot látják, azt nem, hogy ki vagy.
2021. okt. 29. 11:52
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd be szűrőt, hogy kik lássanak, írhassanak. Ennyi a trükk...
2021. okt. 29. 11:55
 6/22 A kérdező kommentje:

De sokszor meg a kép döntőbb mint az adatlapon belül kiirom hány éves vagyok…

Nehéz ez úgy szeretnék fiatalosabb lenni.

2021. okt. 29. 11:55
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a gond, hogy te öreges vagy. Ők nem tudják elfogadni a korukat, és bepróbálkoznak a 10-15 évvel fiatalabb nőknél, hátha. Én fent se vagyok társkeresőn, sőt, családom van, és facebookon kapok ilyen üzeneteket...

33N

2021. okt. 29. 11:56
 8/22 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem amúgy a férfiaknak a kor, maga a szám fontosabb, mint a kép. Inkább vannak együtt egy 25 évessel, aki 35-nek néz ki, mint egy 35 évessel, aki 25-nek.
2021. okt. 29. 11:58
 9/22 anonim ***** válasza:
70%
8: Igen, ez így van! Sok pasinál látom, hogy kizárólag maguknál jóval fiatalabb nőt keresnek, sőt, olyan is volt, aki azt írta, hogy az adatlapon látott korhoz ő automatikusan hozzáad öt évet, vagy többet... :D
2021. okt. 29. 12:02
 10/22 A kérdező kommentje:

8. De ez mégis miért van?

Mondjuk ez igaz, volt olyan kollegám akinek a barátnője velem egyidősnek tűnt aztán volt pofára esés mikor kiderült, hogy végzés egyetemista.

Akkor mégsem annyira vizuális típusok a férfiak?

2021. okt. 29. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!