Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogyan le lehet győzni ezt a beteges félelmet a nőktől?
Figyelt kérdés
Amikor egy nő a közelemben van teljes mértékben kifordulok magamból. Nem tudok természetesen viselkedni a közelükben. Alapból nagyon csendes vagyok és sokszor már szinte beteges szinten. Annyira,hogy a nőkkel egyáltalán nem tudok beszélgetni és amikor meglátok egy nőt rögtön elszégyellem magamat, elkezd remegni a kezem és csak azon jár az eszem,hogy hogyan is tudnék az adott helyzetből elmenekülni mert számomra nagyon kellemetlen. Ha egy nő rám néz csak arra tudok gondolni,hogy biztosan visszataszítónak tart a saját szemében.Eleve elhinni sem tudom,hogy egy nő mit is akarna tőlem vagy méginkább mit képzelek magamról,hogy majd pont egy hozzám hasonló fog kelleni bárkinek is. Annyira beteges a félelmem ,hogy mindenféle emberi kapcsolatot kerülök és hiába járok a húszas éveim elején a szexuális vágyam teljesen a nullán van és komoly merevedési gondokkal is küzdök lassan 10 éve.2021. okt. 27. 19:39
21/26 anonim válasza:
Gyakorold egy zsák krumplival. Kb egy értelmi szinten vannak.
22/26 anonim válasza:
Abban viszont kérdező egyet kell értenem veled, hogy nagyon sok sz@r ember van a világban, mondjuk 98%-a. Együttérzésem.
24/26 anonim válasza:
21. Te lennél az a bizonyos rendes fiú, akin keresztül néznek a csúnya, gonosz lányok?☺
25/26 anonim válasza:
24: nem, én az vagyok akivel összejönnek a rendes lányok :)
26/26 A kérdező kommentje:
#19: Elolvastam, köszönöm. Valóban tanulságos volt számomra.
2021. okt. 28. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!