Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogyan le lehet győzni ezt a beteges félelmet a nőktől?
Figyelt kérdés
Amikor egy nő a közelemben van teljes mértékben kifordulok magamból. Nem tudok természetesen viselkedni a közelükben. Alapból nagyon csendes vagyok és sokszor már szinte beteges szinten. Annyira,hogy a nőkkel egyáltalán nem tudok beszélgetni és amikor meglátok egy nőt rögtön elszégyellem magamat, elkezd remegni a kezem és csak azon jár az eszem,hogy hogyan is tudnék az adott helyzetből elmenekülni mert számomra nagyon kellemetlen. Ha egy nő rám néz csak arra tudok gondolni,hogy biztosan visszataszítónak tart a saját szemében.Eleve elhinni sem tudom,hogy egy nő mit is akarna tőlem vagy méginkább mit képzelek magamról,hogy majd pont egy hozzám hasonló fog kelleni bárkinek is. Annyira beteges a félelmem ,hogy mindenféle emberi kapcsolatot kerülök és hiába járok a húszas éveim elején a szexuális vágyam teljesen a nullán van és komoly merevedési gondokkal is küzdök lassan 10 éve.2021. okt. 27. 19:39
11/26 anonim válasza:
#9: érdekelnek téged más emberek? Úgy őszintén.
12/26 A kérdező kommentje:
Egyre kevésbé mivel teljesen el vagyok szigetelve tőlük.
2021. okt. 27. 22:26
13/26 anonim válasza:
#12: és ennek az elszigetelődésnek ki vagy mi az oka?
14/26 A kérdező kommentje:
Szerintem saját magam. Mindig is féltem emberek között lenni és szorongtam. Úgy éreztem, hogy csak zavarok másokat a jelenlétemmel és nem örülnek neki ha ott vagyok. Ezért elkezdtem hosszú évekkel ezelőtt egyre kevesebbet emberek között lenni. Mára odáig eljutottam, hogy a létezésemről sem tudnak és semmilyen közösségbe nem tudok beilleszkedni.
2021. okt. 27. 22:38
15/26 anonim válasza:
#14: van ebben részedről egy jó adag tudatalatti narcizmus is, azt ugye tudod?
16/26 A kérdező kommentje:
Idáig nem sejtettem.
2021. okt. 27. 23:19
17/26 A kérdező kommentje:
Egyáltalán ez a kifejezés mit jelent?
2021. okt. 27. 23:21
18/26 anonim válasza:
Huszas évek elején, de 10 éve merevedési problémák..? Ezt nem értem, kérlek magyarázd el.
Ettől függetlenül, tényleg kerdezz meg pszichiátert, mert lehet, igen hamar rájön a megoldásra, és kihúz valami tüskét, vagy elvágja a gordiuszi csomót. Sokszor nagyon egyszerű a megoldás, csak laikusként nincs róla tudomásunk. Nem erdemes halogatni az ilyesmit.
19/26 anonim válasza:
20/26 anonim válasza:
Vegulis ha betegnek erzed magad, akkor a gyk-ra kell kiirni a kerdest. Veletlenul se orvossal beszelgess errol, hogy fel 6 van mar 10 eve. Inkabb eld le igy az eleted. Tolunk mit varsz, amit egy orvos sem fog tudni megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!