Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keressem meg?

Figyelt kérdés

Volt egy férfi aki udvarolt nekem de én elutasítottam mert párom volt és szerelmes voltam belé. Azt mondtam neki hogy nem szimpatikus és ne is beszéljünk. Most egyedül vagyok és úgy érzem talán elkapkodtam ezt a kijelentésemet és szeretném jobban megismerni.

Nem tudom hogyan vegyem föl vele újra a kapcsolatot. Ti mit tennétek? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Ja és úgy tudom hogy azóta nincs neki senki sem. Szerintetek van esélyem arra hogy vissza ír?

2021. okt. 27. 17:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%

20# hagyjad...

1 próbát megér, mit veszitesz? Max elutasit, akkor legalább tudod a választ is, könnyebben tudsz tovább lépni

2021. okt. 28. 21:02
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
Jó, de akkor nem volt szimpatikus, gondolom, utána se beszéltetek, ha a kapcsolatoddal foglalkoztál. Akkor mégis hogy lett az?
2021. okt. 29. 11:59
 23/28 A kérdező kommentje:

Elég sok válasz érkezett de úgy látom hogy senki olyan nem írt aki már volt hasonló helyzetben, tehát nekem ebből az derült ki hogy szinte semmi esélye annak hogy ebből lehet valami

22# nem olvastad el rendesen amit írtam, akkor igaz azt mondtam neki hogy nem szimpatikus de igazából akkor ez tűnt a legjobb válasznak,csak nem szerettem volna ha továbbra is írogat és reménykedik,igazából ezért nem tudom hogy mit írjak neki amiből tudja hogy mégsem közömbös számomra és szeretném jobban megismerni.

Tehát attól hogy azt írtam neki hogy nem szimpatikus még nem mondtam azt hogy nem éreztem szimpatikusnak ,sőt.

Ezért is szeretném ha jobban megismerkednénk.

Csak félek hogy vagy nem vesz komolyan,ezért később nem biztos hogy meglesz a bizalom kettőnk között.

2021. okt. 29. 13:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Jajj te kis nyuszi!

Ha őt akarod, rairsz es kesz, lesz valami vagy sem. Ilyyen egyszerű.

Abban sokaknak van igaza, hogy elutasitaskor kb kitorlodik a rozsaszinkod...

Most miert varsz? Ha ezen agyalsz egy ideig, akkor hagyd beken, majd valaki helyetted rair...

2021. okt. 29. 13:31
 25/28 anonim ***** válasza:
67%

"Tehát attól hogy azt írtam neki hogy nem szimpatikus még nem mondtam azt hogy nem éreztem szimpatikusnak ,sőt."

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2021. okt. 29. 13:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

"Elég sok válasz érkezett de úgy látom hogy senki olyan nem írt aki már volt hasonló helyzetben, tehát nekem ebből az derült ki hogy szinte semmi esélye annak hogy ebből lehet valami"

Mert az emberek nem maguk ellenségei! Miért nem volt elég azt közölni vele, hogy párkapcsolatban vagy és nem szeretnél semmit? Akkor talán most egyszerűbb lenne a helyzeted.

2021. okt. 29. 14:26
 27/28 A kérdező kommentje:
25# hát ez igazi hasznos komment 👏 de azért köszi
2021. okt. 29. 14:38
 28/28 anonim ***** válasza:
74%
Pedig a 25 kiragadta a női agyhalálodnak egy fontos szeletét :D
2021. okt. 29. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!