Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressem meg?
Volt egy férfi aki udvarolt nekem de én elutasítottam mert párom volt és szerelmes voltam belé. Azt mondtam neki hogy nem szimpatikus és ne is beszéljünk. Most egyedül vagyok és úgy érzem talán elkapkodtam ezt a kijelentésemet és szeretném jobban megismerni.
Nem tudom hogyan vegyem föl vele újra a kapcsolatot. Ti mit tennétek? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Ja és úgy tudom hogy azóta nincs neki senki sem. Szerintetek van esélyem arra hogy vissza ír?
#4 Ez nem fog változni, akkor sem, ha éveket vársz. Írj rá most inkább, hogy kiderülhessen, van-e esélyed nála.
Engem is keresett meg 2 nő, akik elutasítottak korábban (az egyikük 8 év(!) után), én nem tudtam komolyan venni őket. De ez minden férfinál más, lehet, hogy a te kiszemelted nyitottabb ilyen téren.
Írd le neki ezt, amit itt írtál: hogy volt párod, akit szerettél és nem akartál semmilyen biztatást adni neki, de azóta változott a helyzet.
Ha érdekled még, pozitívan reagál, ha nem, nem...
(Amúgy szerintem az egy pozitívum, hogy a párod mellett nem adsz másnak biztatást.)
Mondhattad volna hogy szimpatikus neked, de te jelenleg kapcsolatban vagy és ezért sem akarsz semmit. Ezzel szemben te rögtön azt vágtad a fejéhez hogy neked nem is szimpatikus.
Veszett fejsze nyele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!