Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fadi kérdése:
Szeretnék egy kapcsolatot! Hol/Hogyan keressek pasit? (15/L)
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 10:16
1/14 guido válasza:
www.love.hu, www.szerelem.hu, www.onlyyou.hu,
Vagy elmész szórakozni és ismerkedni :D
2/14 A kérdező kommentje:
hát, már próbálkoztam mindenütt, és a huszonévesek irnak mindig nekem a társkeresőkön :(( nekem olyan 14-16 éves fiuk kénének :)
2012. máj. 10. 10:32
3/14 speakers96 válasza:
Ne interneten akarj ismerkedni! Igaz lehet itt is, de ha elmész egy buliba,több esélyed van! Vagy, ha ragaszkodsz az internethez akkor facebook-on nézzél magadnak ki valakit,ne olyat aki 200km re lakik,és írj rá!! :)
16/F Sok Szerencsét!:D
4/14 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, köszi szépen!!! amugy van valakid?
2012. máj. 10. 10:34
5/14 guido válasza:
Van valakim, akivel ügy jöttem össze hogy egy netes társkeresőm elhívtam egy csajt randizni egy közeli diszkóba és elkísérte az unokahúga és az unokahugicával jöttem össze xD
7/14 A kérdező kommentje:
hehe, ez vicces, velem is voltmár hasonló, hogy elhivott egy fiu randira bowlingozni, és hozta a barátját is, és vele jöttem össze :) LOL
2012. máj. 10. 10:59
8/14 anonim válasza:
Először is tanulmányozd a helyesírási szabályzatot, másodszor pedig ráérsz még pasizni..csak azért mert ez a divat?! Szánalom...
10/14 anonim válasza:
Menj haza aludni kicsi vagy még te ehhez majd jön magától...ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!