Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol keressek olyan lányt akivel komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani? Hosszú távú kapcsolat
jajj istenem!
Ezt sosem tudhatod senkiről elsőre h komoly lehet e vele avagy sem....
kivétel ha olyan az illető h csak szex aztán másnap pápá--
De a tetszik szimpatikus az ideálod, azt meg kell ismerni előbb és utána tudod meg!
Nincs megírva, hogy a közeli pékboltban, vagy az utcán fogod / kell megismerned.
discoval az a baj, hogy oda sokan szórakozni mennek egy saját kis társasággal, persze sokan azt mondják h mind rib@nc hát szerintem nem mindegyik!
Mert ott is lehet találni, csak ritka mint az albínó jegesmedve
Én megértelek kérdező. Én is ezzel küzdök, valahogy sehol sincs már normális szabad lány, akit találtam és tényleg hűséges, kedves, rendes lány az mind foglalt sajnos. Pedig Debrecenben nagy a választék és mégsincs semmi.
Pedig tudnék szeretni nagyon is, de engem észre sem vesznek, túl jó fiú vagyok, érzelmes, kedves típus és ez nem nyerő manapság.
22/F
azt én is hallottam h Debrecenben sok lány van sokkal több mint fiú...
és amikor ilyen társkeresőkön nézelődök ott is nagyon sokan vannak Debrecenből...de a lesbi is sok állítólag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!