Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek milyen véleménye van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen véleménye van az incelekről, meg úgy az incel mozgalomról?

Figyelt kérdés
Gondolom itt az oldalon eltöltött idő alatt mindenkinek kialakult egy fajta véleménye erről az egész jelenségről. A kérdés, te hogy látod ezt az egészet, mi lehet az oka az incelségnek és mit lehetne tenni ellene, vagy segíteni nekik?

2021. okt. 27. 00:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
88%
A stílus maga az ember, tudod. Az ember nem tudja, hogy mennyire elutasítást kaptál, annyit lát, hogy itt egy bunkó, frusztrált alak, így messziről el fog kerülni.
2021. okt. 27. 09:47
 22/45 anonim ***** válasza:
81%
21! De ha továbbra is ilyen nézeteid vannak, akkor az nem fog segíteni párt találni. Így még kevesebb esélyed van, mint az ilyen nézetek nélkül.
2021. okt. 27. 09:47
 23/45 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon szánalmasnak tartom őket és messziről kerülöm. Semmi férfias nincs bennük, olyanok mint egy hisztis kislány, csak azokban legalább nincsen gyűlölet.
2021. okt. 27. 10:36
 24/45 anonim ***** válasza:
82%

Az életben szerencsére tudtommal nem ismerek inceleket, pedig nem csak jóképű meg gazdag férfi ismerőseim vannak, érdekes mód mégis mindnek volt már barátnője, és nem utálja a nőket.

Alapvetően szociálisan érzékeny vagyok, szóval sajnálom azokat, akik nehezen találnak párt pl a külsejük miatt, meg látom, hogy férfiként nehezebb a társkeresés. De ez van, nőként meg az élet minden más területén vagyunk hátrányban, mégsem akarjuk a férfiak jogait korlátozni, pl karrier szempontjából.

És ez az a pont, ahol már a sajnálat átvált megvetésbe, hogy ott rohadjon meg magányosan az, aki egységesen szidja a női nemet, meg korlátozni akarja a szabad párválasztási jogainkat. Az ilyennek egy jó pszichológus kéne minimum. Szerencsére csak ők hiszik azt, hogy valami nagy társadalmi csoportot alkotnak, valójában meg csak a neten fújja össze a szemetet a szél, és az emberek nagy része full leszarja őket, vagy azt sem tudják, hogy létezik ilyen csoport. Szóval nyilván abból a szempontból nem veszélyesek, hogy valós hatalomhoz jutnának és bármilyen elmebeteg öteltüket bevezethetnék. De az valós veszély, hogy egymást hergelik a neten, aztán néha egy-egy teljesen bekattan és kimegy az utcára nőket meg chadeket ölni. Ebből a szempontból érdemes lenne jobban odafigyelni a jelenségre.

2021. okt. 27. 13:02
 25/45 anonim ***** válasza:
88%

Én itt gyakorin ismertem meg ezeket, őszintén eddig azt se tudtam mi az az incel. De hogy őszinte legyek szerintem beteges. Képtelenek elfogadni hogy nem kellenek a nőknek (és sok esetben ez nem a külső miatt van...) és az önsajnálat már már gyűlölet néhányuknál.

Nem tudom megérteni miért kell azokat utálni akik nélkül lóf.asz nem lenne belőlük. Elvégre mind az anyából jött ki nem?

És amugy sok nőt láttam már átlagon aluli pasival. Aki se nem pénzes se nem okos. Ha nem vagy egy kiállhatatlan gyökér lesz majd egy nő aki rád fanyalodik, akárhogy is nézel ki.

Csak azt már fáj beismerni nekik hogy nem jó nekik akárki. Hát legyen már szép is a nő,házias,gondoskodó,okos(de náluk nem okosabb), ne legyen kövér, legyen ápolt, imádja a szexet de csak velük és legyen elájulva hogy neki micsoda macsó jutott.

Ők meg mindemellett fele ennyit nem tudnak cserébe felmutatni. Vicces,szánalmas és elszomorító az egész incel mizéria.

Ezeknek nem csoportosulni kene hanem pszichológushoz járni. Gyökerek.

2021. okt. 27. 13:03
 26/45 anonim ***** válasza:
14%

"Nem tudom megérteni miért kell azokat utálni akik nélkül lóf.asz nem lenne belőlük.":

Ne keverjük az incel mozgalmat a mgtow -val. A mgtow az aki utálja a nőket és nem kér belőlük. Az incelek szeretik a nőket, csak nem jutnak hozzá. A radikálisabbak annyira szeretik a nőket, hogy akár a társadalmat is átformálnák miattuk.

Egyébként ha az emberi civilizáció elmúlt 5000 évét nézzük, akkor abból 4969 telt patriarchátusban és csak 31 nem. Nem az incelek radikálisak, hanem a civilizáció kanyarodott rossz irányba szerintem.

2021. okt. 27. 16:58
 27/45 A kérdező kommentje:

26

Tehát, mivel már nincs a társadalom fele (a nők) elnyomva..máris rossz irányba kanyarodott a civilizáció?

2021. okt. 27. 17:03
 28/45 anonim ***** válasza:
18%
27: Nem kell elnyomni a nőket, viszont az nem jó, ha a férfiak 80% -ának pitiznie kell a szexért, ha kap egyáltalán, miközbe nőként elég nyitnom egy instagram accountot és ellepnek a szerelmes levelek. Ez így nem feminizmus meg egyenlőség, hanem elnyomás.
2021. okt. 27. 17:26
 29/45 A kérdező kommentje:

28

Ez a feminizmus előtt is így volt. Mikor egy nő már olyan korba lépett, hogy ki lehessen házasítani akkor ugye sorban érkeztek a kérők, leendő férjek. De olyan nem volt, hogy egy adott férfihoz (kivéve ha gazdag volt) sorban érkeztek volna a nők családjai hogy hozzá akarnák adni a lányukat.

Tehát ha így vesszük, a férfinek a patriarchátus korában is kellett pitiznie, csak akkor a nő családjának, manapság meg kizárólag csak a nőnek.

Tehát, ha úgy vesszük még könnyebb is lett a helyzet.

2021. okt. 27. 18:51
 30/45 anonim ***** válasza:
83%
28- nem elnyomás az hogy nem kellesz a nőknek, hanem valamelyik rossz (külső vagy belső) tulajdonságodnak a következménye. Én se pártolom a feminizmust, pedig nő vagyok. Jobban kedvelem a hagyományos szereposztást, a férfi legyen férfias. Az a hiszti amit ti levágtok a plnáért, na az pl minden csak nem férfias.
2021. okt. 27. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!