Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok incel figura?

Figyelt kérdés

Sok pasinál olvasom, hogy -anélkül, hogy bárki kérdezné- incelként hivatkoznak magukra és gyakorlatilag magukat bélyegzik meg már egy diskurzus elején. Nyilván eddig is voltak ilyenek, de eddig valahogy megbújtak vagy nem adtak maguknak nevet és gyűltek csoportba... Most, mintha büszkén viselnék ezt a címet, hemperegnek az önsajnálatban.

Érdekel mások hogyan látják ezt a jelenséget.

2021. okt. 25. 17:42
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
91%
39: " egyébként a nők egyenlőségét szolgáló megoldások között" Na ezt a részt végképp nem értem. Mi köze volt a házasságnak valaha ehhez? Hisz kb 100 évvel ezelőttig kb. ki nem mozdulhattak, iskolába sem járhattak. Maradj otthon, házasodj, szülj. Ez volt az élet. Ez hogyan jön ahhoz, amit írsz?
2021. okt. 28. 21:31
 42/49 anonim ***** válasza:
0%

A házasság nem foglalja magában, hogy a nő otthon marad. Azt viszont magában foglalja, hogy a munkahelyen nem dug félre a Chad projektmenedzserrel.

Aztán az általam elképzelt rendszerben a Chad izmos projektmenedzser szintén házasságban él, így nem lehet fenn Tinderen, ahol így a nők engem találnak meg.

Aztán persze így, hogy egyenlőség van a nemek közt, férfiak többé nem a hatalomért fogják egymást taposni, hanem a sikerélményért, ami gpd növekedést hoz, majd áttérhetünk egy alapjövedelem alapú társadalomba és irány a mars.

Másik lehetőség a teljes összeomlás, ha problémát nem kezeljük vagy így, vagy máshogy (a férfi lakosság egyrészének kiírtása is működhet egyébként).

<<megpróbáltam leírni röviden a gondolatmenetemet>>

2021. okt. 28. 21:40
 43/49 anonim ***** válasza:
91%

"a férfi lakosság egyrészének kiírtása is működhet egyébként"

Na ebben egyetértek...mivel az incelek vannak kisebbségben, velük kéne kezdeni.

2021. okt. 29. 07:19
 44/49 anonim ***** válasza:

42

Aki elsőre nem szem-megakasztó a csajoknak, annak kisebb esélye van felszínes, alkalmi szexre. De ennek semmi köze az értékes párkapcsolathoz, sem annak esélyéhez. Mert csomó kevésbé vonzó férfit látni párkapcsolatban, illetve házasságban. Mert az értékes, hosszan működő kapcsolatokban NEM a külső dominál, sokszor egyáltalán nem szempont.

Vagy titeket, inceleket az zavar hogy nem juttok felszínes, alkalmi szexhez, úgy mint az általatok annyira bálványozott chad-ek?

2021. okt. 29. 08:31
 45/49 anonim ***** válasza:
45%

"A férfi többlezetö elvtársnak mondám (akit előbb töröltek) hogy a következő csoportok túlnyomó többsége férfi

1. Nem érdekelnek a magyar nők férfiak.

2. Meleg férfiak.

3. Videojáték függő-k túlnyomó többsége férfi.

4. Szigma vagy nevezik még MGTOW, Agglegény saját akaratukból le....ják a nőket férfiak.

5. Valamilyen egyéb hobbi v más magánéleti ok miatt le...ják a nőket férfiak.

6. K....vázó csak 18-20 éves olyan csajokat....férfiak.

Ez számban kifejezve szerintem bőven megvan az 1 Millió + akkor hol is itt a baj?"

Ez nagyon jó, kifejteném hol is van a baj.

Ezek a jelenségek zömében nem a férfitöbblettől független jelenségek, hanem az okozata a férfitöbbletnek.

A részben a férfitöbblet miatt felborult párkapcsolati piacban a férfiak egy része inkább lesz.rja a nőket minthogy megalázó módon erőlködjön nekik.

A melegek elvileg más kategória mert az nem döntés kérdése, de valószínűnek tartom hogy az arányuk növekedése a férfiak körében a férfitöbblet miatt van, egyfajta reakciója a férfitársadalomnak a felborult egyensúlyra, nem tudatos módon persze.

A videójáték függők az nem külön kategória, vannak köztük boldog párkapcsolatban/házasságban élők is szép számmal, és jó nagy a közös halmaza is a nőket elutasító 1. csoporttal.

A 4. sem külön kategória, a nők elutasítása a MGTOW önkéntes ugyan, viszont csakis a férfitöbblettel összefüggően alakult ki mint reakció a felborult egyensúlyra.

Az 5. szintén nem, és a hobbik okozat, nem az ok. A férfiak egy része a nők elől hobbikba menekül, de ezek ugyanazok akik MGTOW mintára elutasítják a nőket.

A 6. csoportod nem létezik, főleg nem úgy mint a párkapcsolati piacról kiesett férfiak. Akik csak őket preferálják, azok meg is kapják ezeket (különben nem preferálnák őket) de jellemzően rendes párkapcsolat mellett kapják meg őket, vagy épp ilyen lányokkal élnek (jellemzően szeretői) kapcsolatban. Aztán lehet minden nő k.rva szemükben

A lényeg az hogy a férfiak sokszor önkéntes elkülönülése pont az okozata a férfitöbbletnek, mert a felborult párkapcsolati piacon már túl előnytelen a helyzet, és ezért azt már így önként utasítják el, a MGTOW mintájára (nem feltétlenül ismerve a MGTOW mozgalmat)

Ez a baj, és persze az hogy ennek ellenére a piac továbbra is mélységesen fel van borulva, mert túl sok férfi puncsol túl kevés nőnek. A jelenség amit felvázoltál, sajnos nem állítja helyre az egyensúlyt, mert az túlzottan felborult már

2021. okt. 29. 10:55
 46/49 VincentLaw ***** válasza:
65%

Én is akartam reagálni arra a kommentre, pontosabban csak a 3. pontra, miszerint "3. Videojáték függő-k túlnyomó többsége férfi.", aztán úgy voltam vele, hogy minek. De a kommented hatására mégis kifejtem.

Amikor olvastam a 3. pontot, pont nekem is az ok-okozati összefüggés jutott egyből az eszembe, ezt szeretik felcserélni (ilyenkor az a narratíva, hogy biztos te vagy a hibás). A környezetemben is volt erre példa, hogy valaki úgy vélte, hogy azért nincs barátnőm, mert játszom. Ilyenkor mindig ki kell javítanom az illetőt, hogy ez téves, mivel azért játszom, mert nincs barátnőm. A kettő baromira nem ugyanaz. Mégis egy szingli pasi mit tud kezdeni magával a sok szabadidejében? Valami hobbit űz.

Persze az megint egy más kérdés, hogy a huzamosabb idejű ebben az állapotban levés, nem fogja-e rátenni a bélyegét a későbbi párkapcsolati dinamikára, mivel a játék valamilyen szinten beépül az életébe.

Kínát most meg sem említem ebben a témában.

2021. okt. 29. 12:00
 47/49 anonim ***** válasza:
62%
42: A te elképzelt világodban igen. Igaz nem izmos projektmenedzser, csak izmos mérnök vagyok, sosem volt nőm, nem hogy házasodhatnék. Ja nincs lapátállam, kizárólag ez az oka, tudjuk.
2021. okt. 29. 17:08
 48/49 anonim ***** válasza:

Incelékben az a legviccesebb hogy mondhatsz nekik bármit mindenre az lesz a válaszuk hogy "férfitöblet".

(KB mint anno a kommunisták, te azért vagy szegény mert ö gazdag.)

Hát további jó sírást.

2021. okt. 30. 12:31
 49/49 anonim ***** válasza:
72%
48: Valljuk be, hogy van benne valami (legalábbis az azért vagy szegény) részben. Nézd meg például az ingatlanpiacot! Azért nincs házam, mert nem dolgozom, nem rakok félre évek óta tudatosan? Fenét! Azért nincs, mert hiába van meg az a pár millió amivel eredetileg kalkuláltam, hála a csoknak meg a többi sz_rságnak, már négyszer annyi pénzre lenne szükség, mint ami a takarékosság elején volt kilátásban. Tehát igen, azért nincs saját házam, mert a "naccsalád" veszi a lakásokat nyakra-főre, én meg nem bírom megtenni sok év munka árán sem!
2021. okt. 30. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!