Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok incel figura?

Figyelt kérdés

Sok pasinál olvasom, hogy -anélkül, hogy bárki kérdezné- incelként hivatkoznak magukra és gyakorlatilag magukat bélyegzik meg már egy diskurzus elején. Nyilván eddig is voltak ilyenek, de eddig valahogy megbújtak vagy nem adtak maguknak nevet és gyűltek csoportba... Most, mintha büszkén viselnék ezt a címet, hemperegnek az önsajnálatban.

Érdekel mások hogyan látják ezt a jelenséget.

2021. okt. 25. 17:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
16%
16 évesen sikeresebb voltam mint a nagyrészük akik itt sírnak. Gimnazista koromba húztam az évfolyamtársaimat, sőt, még a végzősöket is. Nem bírtak már velem akkor se
2021. okt. 25. 19:22
 12/49 anonim ***** válasza:
63%
11: Nekem is van ilyen ismerősöm. 17 évesen mindenkit, azóta 20 éve meg senkit....
2021. okt. 25. 19:27
 13/49 anonim ***** válasza:
0%

Kihez hasonlítgatsz te? More 100 ujjam lenne se tudnám megszámolni mennyi partnerem van

23F

Testépítő

2021. okt. 25. 19:30
 14/49 anonim ***** válasza:
85%

Akiről eddig tudok :

Balázska - 30 éves, alkoholista, mindig nyilvános a felhasználóneve (asszem a mostani "pokolbeli_fagyizás"), mindig egyformák a kérdései : "A nőknek csak a pénzes, kigyúrt, nagy farkú csávók tetszenek?" "Ha kigyúrom magamat és albérletbe költözöm, van még esélyem csajt szerezni?"

Önkritikás: agresszív, az a baja, hogy a "nőknek nincs önkritikájuk", és hogy a szegény inceleket ok nélkül gyűlölik, hisz ők nem nőgyűlölők, csak szimplán nem jutnak puncihoz.

37/F őt csak kommentelni szoktam látni, mindig le van pontozva. :D

Van az equal dating marketes. Szerinte az illegálisan bevándorló nőket be kéne engedni ( de csak a nőket) és feleségül kényszeríteni az incelekhez. A nőknek kötelezően szexelnijük kellene a férjükkel egy héten legalább xy alkalommal még akaratuk ellenére is, különben jön a szex rendőrség es elviszi őket. Az egyedülálló nőket megbírságolná, elválni csak 10 év házasság után szabadna nekik. És még hasonló nyomorékságokat írt.

Van egy másik, aki folyton a férfi többletről hadovál. És hogy a magyar nőknek a külföldi pasik kellenek csak, ezért nem jut neki nő.

2021. okt. 25. 19:40
 15/49 anonim ***** válasza:
79%
Ez a equal dating marketes amúgy durva..még észak-koreában sincsenek ilyen mértékű korlátozások..talán a történelemben még nem is volt rá példa.
2021. okt. 25. 19:44
 16/49 anonim ***** válasza:
85%
Hát itt aztán marha nagy dolog felvállalni :D Anonim oldalon büszkén kiírják hogy incelek...hát ehhez nem kell nagy bátorság.Ha élőben lennének ezek a csoportosulások,fórumok,akkor mindegyik kussolna,és lapítana...nem kiabálná büszkén hogy hány éves incel :)
2021. okt. 25. 19:44
 17/49 anonim ***** válasza:
95%
Nekem sincs barátnőm, de annyit röhögök ezen az oldalon meg ezeken a kérdéseken, mindig jobb kedvem lesz, köszönöm! :D
2021. okt. 25. 20:28
 18/49 anonim ***** válasza:
96%
Ami ezen az oldalon megy, az már tényleg vagy keményvonalas trollkodás ami az incel témát érinti, vagy tényleg már elmebetegekről van szó.
2021. okt. 25. 20:31
 19/49 anonim ***** válasza:
90%

18

Szerintem van 1-2 tag aki komolyan gondolja, a többi troll.

2021. okt. 25. 20:43
 20/49 anonim ***** válasza:
87%

A Bone smashing mindent vitt.

Azt most nehéz lesz nàlam bàrkinek űberelni.

Nézzétek a Vidit a kérdésben

2021. okt. 25. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!