Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok incel figura?
Sok pasinál olvasom, hogy -anélkül, hogy bárki kérdezné- incelként hivatkoznak magukra és gyakorlatilag magukat bélyegzik meg már egy diskurzus elején. Nyilván eddig is voltak ilyenek, de eddig valahogy megbújtak vagy nem adtak maguknak nevet és gyűltek csoportba... Most, mintha büszkén viselnék ezt a címet, hemperegnek az önsajnálatban.
Érdekel mások hogyan látják ezt a jelenséget.
Az a javaslatom hogy legyen mindenkire kötelező nicknév láthatóság!
Mindjárt feltűnne kik hányan vannak
Mert szerinted mindenki 8 különböző nickről nyomja mi?
Trollok mindig is lesznek, de most ebből kiindulni olyan mintha mindenki az volna
Már az írásképből is látszik sokszor hogy azonos vagy különböző emberekről van-e szó
Rövid idő alatt itt minden fix tag megismerné a másikat
Mindjárt nem tapogatóznátok teljesen vakon hogy mégis kik a francok azok az incelek
Most csak név nélküli kommenteket látni. Voltam én anno az index fórumon, és egész más volt a légköre annak hogy látszott a neved, de még az összes kommented is. Ide is az kéne
Semmivel, a világon semmivel nem tudod megalapozni amit állítasz
Ezzel szemben viszont tények és még felmérések is állnak.
De veled itt és most kell befejezni a társalgást, mert idióták alaptalan baromságaival nem érdemes túl sokat foglalkozni.
Majd ha lesz valami a kezedben szólj!
A férfi többlezetö elvtársnak mondám (akit előbb töröltek) hogy a következő csoportok túlnyomó többsége férfi.
1. Nem érdekelnek a magyar nők férfiak.
2. Meleg férfiak.
3. Videojáték függő-k túlnyomó többsége férfi.
4. Szigma vagy nevezik még MGTOW, Agglegény saját akaratukból le....ják a nőket férfiak.
5. Valamilyen egyéb hobbi v más magánéleti ok miatt le...ják a nőket férfiak.
6. K....vázó csak 18-20 éves olyan csajokat....férfiak.
Ez számban kifejezve szerintem bőven megvan az 1 Millió + akkor hol is itt a baj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!