Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért likeol be és törli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért likeol be és törli másnap a likeot?

Figyelt kérdés

Van egy srác 32 éves lesz, egy helyen dolgozunk (én diákmunkán szóval nem minden nap vagyok ott), ő másik területen.

Nem akarok tőle amúgy semmit mert nem az esetem, de már több képemnél is azt csinálta hogy belikolta, amikor kiposztoltam, másnap meg ki. Gondolom nem véletlen a like hiszen akkor egyből kiszedné. Egyébként a régi képeimről is törölte a likeokat, 1-1 volt amit kiraktam mostanság és nem törölte ki. Szerintetek miért csinálja? Bejövök neki és így jelzi? Figyelemfelketés magára? Vagy meggondolja magát másnapra és nem tetszik neki? Ő amúgy nem rak ki semmit, nekem nincs mit likeolnom nála ha ez kérdés. Én tényleg nem akarok semmit tőle, mással randizom.

21L

2021. okt. 25. 16:23
1 2 3
 11/21 VincentLaw ***** válasza:
71%
Komolyan a 21 évesek manapság itt tartanak? Mert akkor elég szomorú. Meg a 300-400 likelőből hogy szúrod ki őt, hogy visszavonta? Most 2 eset lehetséges, vagy konkrétan érdekel a srác (csak magadnak sem akarod beismerni, mert mégis csak 10 évet ver rád, vagy valami más szempont van a háttérben), és mindig figyeled, hogy mit tevékenykedik nálad, vagy ez a like számolás nálad glogális dolog, és minden egyes képednél pontosan követed és tudod, hogy ki likelt, és akárki visszavonja, akkor azt egyből tudni fogod. Ha az utóbbi áll fent, akkor már most elkezdek a nyúgdíjas éveimre félrerakni :D
2021. okt. 26. 09:46
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarom a követőim számát csökkenteni. "

Xddd TE jó isten !! Ezért tartunk ott ahol , a közösségi oldalak kínkeserves pöcegödre ..

2021. okt. 26. 11:59
 13/21 A kérdező kommentje:
Van egy follower trackerem ott vettem észre, hogy be-ki likeol az utóbbi időben. Nemcsak a kora zavar nem az esetem engem más érdekel mint már mondtam. Csupán erre lettem volna kíváncsi hogy miért csinál egy pasi ilyet nem arra, hogy mit kezdjek az instagramommal. Mint már mondtam egy helyen dolgozunk csak én más részen, mivel ismerjük egymást, nem fogom őt kitörölni a követőim közül..
2021. okt. 26. 12:10
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező töröld ha zavar, ne hogy már követői számokban mérd az életed.
2021. okt. 26. 12:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért csinálja? Bejövök neki és így jelzi? Figyelemfelketés magára? Vagy meggondolja magát másnapra és nem tetszik neki? Ezeket kérdeztem nem azt hogy töröljem-e ki.
2021. okt. 26. 17:09
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Már válaszolunk hogy igen tetszel neki és igen figyelemfelkeltés

Ahhoz képest hogy téged abszolút nem érdekel...

2021. okt. 26. 18:09
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
kérdező neked nagyon felkeltette ez az ember a figyelmed.. Írj rá, kérdezd meg.
2021. okt. 28. 00:27
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem kérdezem meg hátha félreérti. Mint mondtam mással randizom, vele egy helyen dolgozunk csak 2 különböző részen ezért érdekelt. De már megkaptam a választ legrosszabb esetben megmondom hogy nekem nem az esetem.
2021. okt. 28. 22:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Mint mondtam mással randizom, vele egy helyen dolgozunk csak 2 különböző részen ezért érdekelt. De már megkaptam a választ legrosszabb esetben megmondom hogy nekem nem az esetem."

Na közben hirtelen ki nyögőd hogy egy helyen dolgoztok.. akkor még sem idegen.. Ez a nő sarkitos duma.. te sem vagy még több 25 évnél .. max 19

2021. okt. 28. 23:26
 20/21 A kérdező kommentje:
A kérdésemet ezzel indítottam te idióta kötekedő ha nem tűnt volna fel és a korom is ott van.
2021. okt. 30. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!