Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos lány kap a képére 700 lájkot,az neki nyilván jó,mert akkor másnap nem tenne megint ki képet...de annak a 700 férfinak mi jó van ebben?
Azt nem tudom mennyit tesz hozzá az életéhez a lájkok száma. Engem ilyenek hidegen hagynak. Ettől nem érezném magam többnek.
A pasiknak szerintem az a jó benne, hogy reménykednek abban, hogy egy lájk elég lesz a dugáshoz az illetővel. Ha nem jön össze, akkor meg lehet szidni a neten magukat kellető nőket, pedig ők fektettek energiát a kezdeményezésbe, hiszen nyomtak egy lájkot a képére.
1.ezek a férfiak fogyatékosok?én a kutyának se kellek még se lájkolok senkit hátha alapon
2.mondjuk próbálkozni kell mert a nők a kisujjukat se mozdítsák
Az ilyen nőkkel valami gond szokott lenni, mondjuk önbizalomhiány, állandó megfelelési kényszer.
Az is gyanús, akinek több ezer ismerőse van.
Aki nyáladzik, azt is leszarják, nyugi!
tehát akkor 1 férfi se kell a nőknek?kivel vannak kapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!