Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért likeol be és törli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért likeol be és törli másnap a likeot?

Figyelt kérdés

Van egy srác 32 éves lesz, egy helyen dolgozunk (én diákmunkán szóval nem minden nap vagyok ott), ő másik területen.

Nem akarok tőle amúgy semmit mert nem az esetem, de már több képemnél is azt csinálta hogy belikolta, amikor kiposztoltam, másnap meg ki. Gondolom nem véletlen a like hiszen akkor egyből kiszedné. Egyébként a régi képeimről is törölte a likeokat, 1-1 volt amit kiraktam mostanság és nem törölte ki. Szerintetek miért csinálja? Bejövök neki és így jelzi? Figyelemfelketés magára? Vagy meggondolja magát másnapra és nem tetszik neki? Ő amúgy nem rak ki semmit, nekem nincs mit likeolnom nála ha ez kérdés. Én tényleg nem akarok semmit tőle, mással randizom.

21L

2021. okt. 25. 16:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki és így akarja felhívni magára a figyelmet, igen. Ha a like-kal nem sikerül, akkor visszavonja.

Kicsit gyermeteg ez 32 évesen.

2021. okt. 25. 16:24
 2/21 A kérdező kommentje:
De ilyenkor mit vár észreveszem a 300-400 között hogy likeolt és ráírok? Ha nem akkor kitörli és ezt addig játszaná míg nem írok neki valamit? Nekem ő nem tetszik, mással randizom csak furcsa és idegesítő nem értem akkor miért nem követ ki ha úgysem jelelek neki.
2021. okt. 25. 16:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd figyelmen kívül. Vagy vedd le az ismerősök közül. Majd észreveszi magát...
2021. okt. 25. 16:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom a követőim számát csökkenteni. Csak próbálnék kiigazodni az ilyen "viselkedésen".
2021. okt. 25. 16:30
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Belikolja hogy lasd hogy tetszel, aztan kilikol hogy a bnoje ne lássa meg.
2021. okt. 25. 16:37
 6/21 anonim ***** válasza:
*like-olja
2021. okt. 25. 16:37
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy a plusz egy követő fontosabb szempont... akkor úgy.
2021. okt. 25. 16:44
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Amit olvasni szeretnél:

Tetszel neki.

Amit gondolok:

Nagyon ráérhetsz, ha ilyen sűrűn posztolsz és azt nézegeted napi szinten, hogy a lájkjaid hogyan alakulnak. Ha nem érdekelne a srác nem figyelnéd ennyire, hogy lájkolt-e vagy mi a helyzet.

2021. okt. 25. 16:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
400 like közül honnan veszed észre, ha ő éppen nem? Annyira tini kategória, mindkettőtök részéről! Felejtsd el, ha 32 évesen itt jár, akkor hiába ábrándozol róla.
2021. okt. 25. 16:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
"nem akarom a követőim számát csökkenteni"... bocs de mindkettőtök gondolkodása kb. 15 éves szint.
2021. okt. 25. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!