Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gonosz,/rossz/felszínes ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz,/rossz/felszínes ember az, akinek vannak anyagi elvárásai a férfival vagy nővel kapcsolatban? Ti hol húzzátok meg a határt?

Figyelt kérdés

2021. okt. 25. 14:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Dehogy! Netto 500 körül keresek, ami éppen több mint az átlag! Egy férfitől azért többet várok....
2021. okt. 25. 16:09
 12/23 anonim ***** válasza:
20%

A funkcionális analfabéták kedvéért:

1-es: Az anyagiasság sosem az önállóságot jelenti. Annak alapelvárásnak kéne lennie. Inkább szégyen, hogy például egy jóképű külső mindent felülír, eközben pedig a másik tábornak olyan elvárásai vannak, amit az emberek több, mint 70%-a nem tud hozni. És feltételezhetően a maradék 30%-ból is válogat mondjuk külső, életkor és személyiség alapján, majd erre kijelenti, hogy ő bizony nem igényes, neki átlagos elvársai vannak. Legyen igényes, de ne hazudjon.

Az meg megint szégyen, amikor egy fiatal lány összejön egy munkanélküli mamahoteles lehúzós trógerrel, majd utána meghúzza a határt 300 ezer nettónál meg a saját lakásnál azzal a felkiáltással, hogy ő többé már nem fog még egyszer belesétálni ugyanabba a csapdába.

Az meg az erkölcsi fertő legalja, amikor a gyerekvállalásra hivatkozva jön azzal a nő, hogy ő ezért akarja, hogy ez meg az legyen a férfinek. Ha egyenjogúság kellett, akkor a nő is tegye bele egyenlő arányban és az úgy nem korrekt, hogy neki alátették a szülők, SAJÁT erőfeszítést tegyen bele, hiszen az anyaság sem sétagalopp.

2021. okt. 25. 16:20
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

12

Normális Nő nem áll le csóró, mamahoteles csődtömeggel. Ettől még nem leszek goldigger!

2021. okt. 25. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

4-es: A legszebb példa vagy arra, amit említettem, a jóképűség mindent felülír. Simán bevállalsz egy dugópajtit, aki tényleg csak ürít benned, de ezek után még lenne pofád normális férfit keresni és attól még ennél többet elvárni.

Ez olyan, mint mikor félmilliót keres az az alkalmazottad, aki mindig késik és nem dolgozik, aki meg bármikor ugrasztható, még 40 fokos lázzal is, annak meg adsz nagy kegyesen minimálbért és csodálkozol, amikor vasvillával felnyársal és még ő az agresszív...

2021. okt. 25. 16:27
 15/23 anonim ***** válasza:
69%

"bocs, hogy nem a szakmunkaskepzott vegzett minimalberen tengodokhoz merem magam."😂😂😂

Nyilván a rendőr, a tanárnő, az óvónő, a mentőtiszt mind szakmunkásképzőbe végzett 😂. Alapjáraton véve nem az a gusztustalan, hogy neked elvárásaid vannak, hanem az hogy úgy beszélsz a minimálbéren élőkről, mintha selejtek lennének. Én nem azt mondom hogy élj ilyennel, de ez felháborító. Fentebbi kommentemben láthatod hogy egy körmös, amihez 8 osztály kell nem minimálbérből él, a sok "egyéni vállalkozó is", építőiparban nulla végzettséggel se minimálbérből élnek. Én nagyon sok esetben nem látok összefüggést a végzettség meg a fizetések között, úgyhogy én nem tudom hogy te melyik bolygón élsz, de kicsit fel kellene ébredni és nem a mikrokörnyezetedből kiindulni. Szabad kérdeznem hogy mivel foglalkozol és mivel foglalkozik az összes ismerősöd, barátod, családtagod, hogy nálatok ilyen alap dolog ez? Az én ismeretségi körömben is vannak olyan emberek, akik jól keresnek természetesen, de amit te állítasz az egyszerűen abszurd és visszataszító.

2021. okt. 25. 16:34
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
350-500 ezret kereső független önálló nők, akiknek alap dolog évi 360 db kiruccanás, illetve félrerakott milliók. Nem baj, ha ekkora elvárásaitok vannak, de ne mondjátok már azt, hogy nincsenek magas elvárásaitok. Ha ennyire alap dolog ez, akkor mégis miért van elszegényedve az egész ország? Az emberek 80%-a hónapról hónapra él. Ebben az országban már ez luxusnak számít. Lehet külföldön nem, de nem külföldön vagyunk, hanem Magyarországon, itt pedig ez egy nagyon magas elvárás, nem akarok senkit megbántani, de nagy elvárásaitok vannak, viszont sík hülyék vagytok. Attól, hogy vannak olyan emberek, akik jómódúak, az nem jelenti azt, hogy az az átlag, csak azért, mert te sokat ismersz, tehát a népességre kivetítve egyértelműen magas elvárásnak számít. De ennyi eszetek nincsen, de elvárás az van. Utólagosan nekem annyi az elvárásom, hogy dolgozzon, saját magát tudja fenntartani, lehessen vele tervezni, építeni, a többit közösen megoldjuk és felépítünk valamit, legyen értelmes, legyen egy kis esze. Ennyi. Ha ezek megvannak, akkor sok mindent ellehet érni ketten, nem a tökéletest kell keresni, ezek gondolkodjatok el inkább.
2021. okt. 25. 16:43
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

15-16 (frusztralt stilusodbol kiindulva ugyanaz):

azt kene mar megerteni, hogy attol meg, hogy pl. afrikaiban eheznek vagy indiaban 20an nyomorognak egy 40 negyzetmeteres ‘lakasban’ nem ez lesz a norma es nem az en elvarasaim lesznek irrealisak, ha nem a legaljaboz merem magam. szerintem NEM NORMALIS, ha valaki honaprol honapra el, leszarom, ha ez az atlag, en nem igy lettem nevelve es nem ezt katom magam korul sem.

egyebkent latom, szovegertessel is gondok vannak, sehol nem irtam, hogy minimum ennyit meg ennyit kene keresnie, azt irtam - idezem - ne honaprol honaprol eljen es azert lehessen vele programokat szervezni, mert 30 evesen baromira nem szeretnek ott tartani, hogy el akarnek menni hetvegen egy etterembe, de nem tudok, mert a pasimnak a sajat reszere nem futja. ez irrealis elvaras egy felnott embertol? igen, elnek emberek havi 130 ezer forintokbol meg kevesebbol is, de attol meg nekem nem ezt kell a normanak tekinteni.

mint irtam, se autot, sem sajat lakast nem varok el. nagyon sokaknak ezek is szamitanak. ha az en elvarasaim irrealisak, akkor az ovek mik? nem hiszem, hogy 30 evesen annyira megugorhatatlan lec egy atlag fizut osszehozni, amibol esetleg evi 1x 2x lehet utazni (nem luxushelyekre meg egzotikus szigetekre, hanem mondjuk egy spanyolorszagba vagy angliaba) meg neha etterembe menni (szinten nem michelin csillagos ettermekre gndolok, ahol 3000 forint egy pihar bor). EZ NEKED IRREALIS. lol. burokban elsz, amirol nem tehetsz, de ezert ne engem mocskolj mar.

mint irtam, a kornyeztemben ezt a szintet mindenki tudja hozni. vannak koztuk mernokok, orvosok, gyogyszereszek, vallalkozok, sokan multiban dolgoznak. es mint emlitettem ez meg boven nem ‘gazdagsag’ eppcsak egy kicsivel elunk jobban, mint az atlag.

nem nezek le senkit sem vegzettseg, sem fizetes alapjan, de itt nektek mar semmi se jo. rohadjak meg, ha olyan pasit akarok, akivel nagyjabol hasonlo eletszinvonalon elunk, ugye?!

ha olyat akarok, aki nalam penzesebb - mocskos golddigger vagyok. ha olyat, akivel kb egy szinten vagyunk - irrealis elvarasaim vannak es bekepzelt vagyok. tehat csak magamnal csorobb pasit valaszthatnek, ahhoz viszont sajnos nem keresek eleget, hogy en fizessem neki a kozos utazasokat, programokat, ezt-azt. igen, szeretnek a baratommal kozos programokat csinalni, ez irrealis elvaras szerinted? megis mi lenne akkor a megoldas? a legkevesebb konfliktust az szuli egy kapcsolatban, ha nincsenek kiugro anyagi kulonbsegek. ha minimalbert keresnek, olyannal is beernem, aki szinten annyit kap.

2021. okt. 25. 17:11
 18/23 anonim ***** válasza:

#15: "Alapjáraton véve nem az a gusztustalan, hogy neked elvárásaid vannak, hanem az hogy úgy beszélsz a minimálbéren élőkről, mintha selejtek lennének."

Arról nem beszélve, hogy ha nem szúrja ki a radarja azokat a tulajdonságokat, amik alapján megítéli felszínesen a szakmunkásképzős, 8 általánost végzetteket (beszédhiba, koszos köröm, érdes kéz, stb.) akkor hirtelen úgy meghal benne valami, amikor szex után derül ki, hogy a srác, aki öltönyt vagy divatos ruhát húzott, művelt, tájékozott valójában pont abba a kategóriába tartozik, akit ő végtelenül lenéz.

Ilyenkor 3 kimenetel szokott lenni.

1. Szakítás, szigorúan azért, mert hazudott a srác. Ez persze akkor, ha tényleg hazudott a srác, de egyre gyakoribb, hogy a nők puhatolóznak, hogy kivel is állnak össze, így ők lesznek élet és halál urai, neked esélyed sincs, hogy felülkerekedj az ő előítéletén.

2. Színlelt kapcsolatkezdemény, mert a nő tudja, hogy belesétált a csapdába, hiszen a férfi nem hazudott, ő nem volt elég alapos a feltérképezést illetően. Ez csak arra jó, hogy az idő szolgáltasson megfelelő indokot a jövőben tervezett szakításra, ami még csak nem is szakítás, hanem csak "nem illettünk össze".

3. Végül a nő felülkerekedik az előítéletén, visszavesz az egójából és boldogan élnek együtt.

Illetve ennek a 3. legritkább esetnek az a változata, hogy végül mégsem illenek össze, de NEM a nő előítéletes szempontjai miatt, aztán ezzel a tapasztalattal a nő már pajzsként védekezik, ugyanis ha egyszer nem jött össze, mert mondjuk a Béla szakmunkás volt és ő diplomásként adott neki esélyt és a Béla megcsalta vagy akármi más, akkor az ÖSSZES szakmunkást végzett ember szemét.

Sőt, ha még volt 2 randija 2 gyökérrel, akkor már kikezdhetetlen az előítélet.

Ennek inverz változata, mikor a suhogónadrágos, alvilági etnikai kisebbséggel is leáll és barátkozik cukin és naivan, hiszen ő nem előítéletes, de nem ám, lehet, hogy ez valójában csak egy kedves ember. Börtönben volt? Megbánta. Úgy viselkedik, mint az előítéletes sztereotípiákban? Kulturális szokás, biztos megváltozna, ha esélyt kapna. Megütötte egyszer/kétszer/tízszer? Megbánta.

Tényleg mintha a nők valahogy nem tudnának megmaradni a realitások talaján, egyik irányba extrém mértékben húzniuk kell.

Vagyis pontosabban a szingli, elérhető nők. A normálisak biztos azért vannak kevesen, mert ők kapcsolatban vannak.

2021. okt. 26. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:

#16: "Nem baj, ha ekkora elvárásaitok vannak, de ne mondjátok már azt, hogy nincsenek magas elvárásaitok. Ha ennyire alap dolog ez, akkor mégis miért van elszegényedve az egész ország?"

Hagyd, nekik így védekezik az egójuk az összeomlás ellen.

Olyan, mint mikor bigott vallásossal vitatkozol.

Ha elismerné, hogy statisztika alapján milyen magas szinten van a többi emberhez képest, akkor azt is el kéne ismernie, hogy mennyire szerencsés helyzetben van, így ha erre kényszeríted, akkor jön a "én tehetek róla, hogy itt vagyok, a többiek meg arról, hogy szegények"-féle gondolatmenet, amiben részben van igazság. A féligazságok a legveszélyesebbek, pont azért, mert RÉSZBEN van bennük igazság. De csak RÉSZBEN.

Ráadásul a mikrokörnyezete a legtöbb embernek hasonló, mint amilyen ő maga, így a szegény szegényeket lát maga körül és néhány hivalkodó "gazdagot", a gazdag pedig jómódú, elit, még tőle is magasabb szinten lévőt és néhány hivalkodóan szegényt (kéregető, fetrengő alkoholista, szakadt ruhában lévő, stb. mivel ez sincs ráírva az emberekre).

Tehát mindkét táborban kialakul az ellenérzés az ismeretlennel szemben. A szegény a magát státusszimbólumokra verő helyi menő csávókkal meg plázacicákkal azonosítja a gazdagokat, így felülreprezentált lesz számára a negatív része (nyilvános urizálás, öncélú pénzszórás, ügyeskedés, erkölcstelenség, apumegvette-effektus) és alulreprezentált az érdemmel gazdagodás, mert az ilyenek nem csak nem hivalkodnak, de esetleg még adományozni is névtelenül szoktak, mert nem akarnak felhajtást maguk körül, főleg nem célpontokká válni. Nem úgy, mint a PR-ból adakozók meg akik így csalnak adót, illetve öntömjénező divatfilantrópok.

A gazdag pedig úgy látja, hogy szegény csak csöves, kéregető, magára hagyott idős (volt neki is x éve) és képzetlen, tanulatlan ember, meg persze lusta, dohányzó, alkoholista, drogos, vagy szintjéhez képest nagy igényű, nagy pofájú, nem eléggé alázatos ember lehet. Mert számára meg ezek világítanak, mint a szentjánosbogár.

Ha találkozik is normális szegényekkel, akik jutnak ugyan előre, de csak csigaléptekben, akkor azok vagy a járulékos veszteségek halmazába kerülnek, vagy a "látod, ha normális vagy haladsz előre önmagadhoz képest" megerősítő halmazba.

További torzítás, hogy a magát gazdagnak láttatni akaró még sokszor rá is játszik, mert egy exhibicionista ember, hány ilyen volt, hogy a rapperhez kiment a helyi kommandós alakulat, aztán kiderült, hogy valójában csak a követőinek akart menőzni, hogy ő mekkora alvilági és eBay-ről rendelt kamu dollárokat szórt szét meg valódinak látszó kamu fegyverekkel pózolt és a sok kiló kokain is sütőpor volt és maximum füvet meg tablettákat találtak.

Eközben a törekedni, előre jutni akaró szegény meg még titkolja is, ha szürke úton jut előre, nem fogja elmondani, hogy őt behivatta a főnök és magasabb órabérben van, mint a többiek, azt sem fogja elmondani, hogy van mellékállása, mert az összes kollégája lejmolós és panaszkodós.

2021. okt. 26. 17:21
 20/23 anonim ***** válasza:

#17: "ha olyat akarok, aki nalam penzesebb - mocskos golddigger vagyok. ha olyat, akivel kb egy szinten vagyunk - irrealis elvarasaim vannak es bekepzelt vagyok. tehat csak magamnal csorobb pasit valaszthatnek, ahhoz viszont sajnos nem keresek eleget, hogy en fizessem neki a kozos utazasokat, programokat, ezt-azt."

Még mindig a gondolatmeneteddel van a baj.

Ha valaki 350 ezret keres, de semmije nincs és semmit nem fog örökölni sem és a diplomás munkája miatt szüksége van esetleg további kiadásokra, legyen high-end gép, autó, akármi, akkor fizet mondjuk 120-rezsit albérletre, marad neki 200 ezer, amiből 100-at letesz jövőbeli lakásvásárlásra, amivel a jelenlegi ingatlanárak mellett (ahol 24 millió egy garzon) 20!!!! év alatt fog lakást venni, HA.... ismétlem: HA!

1. Nem költ ebből a pénzből semmit.

2. Az inflációt hozó megtakarítási formát választ.

3. Addigra nem emelkednek még jobban az ingatlanárak.

A hitelt most hagyjuk, az önként vállalt mókuskerék és a LEGJOBB esetben is jóval többet fizetsz majd vissza, ráadásul azt aztán tényleg nem tudod pénzzé tenni, ha megszorulsz, mert hitellel terhelt ingatlant macerás venni.

De mivel váratlan kiadások vannak, a maradék 100 ezerből eltesz mondjuk 50-et, mert annyi egy jobb cipő, kabát, a fogászati dolgokról nem beszélve, meg hát abból cseréli majd le a gépet, telefont, az autó már ilyen kondíciókkal bele sem fér.

Marad 50, ebből pedig nem futja nagyon túl sok mindenre.

Te pedig kikosarazod az ilyen embert, de helyette összejössz egy mamahotelessel vagy aki örökölt egy ingatlant és alig fizet rá valamit, pedig csak 200 ezret keres, de abból 150 megmarad, a jövőjére nem gondol, így ezt bőven el tudja szórakozni ezt a pénzt.

És igen, így belefér az étterem, mozi, nyaralgatások, elég ha nem cigizik, drogozik meg iszik...

Szóval ezzel azt fejezted ki, hogy az utóbbi megugorja a szintet (hogy más miatt nem azt most ne keverjük ide), míg előbbi meg kösse fel magát, mert esélyt sem kap tőled.

2021. okt. 26. 17:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!