Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknél nem érzitek ezt az ellentmondást?
Mivel ugye azon panaszkodnak, hogy a nők átnéznek rajtuk a külsejük miatt miközben ők is ugyan ezt teszik a számukra külsőleg nem olyan vonzó nőkkel.
Mivel ugye ők is találnának, csak külsőleg ők is kiszelektálják a nekik tetsző nőket, pont úgy mint a nők a chadek-nek nevezett férfiakat.
Ez nem kettős mérce kicsit?
A f.sszopó emberek mindig boldogok, ezt tapasztalhatjuk az életben. A többi ember inkább boldogtalan mint ilyen útra lépjen
A morális tartás többet ér jóval!
#51! Akkor legyél magányos, megkeseredett, mentális problémákkal küzdő roncs, de legalább a “morális tartásod” megmarad, bármit jelentsen is ez a ti szemetekben.
Addig mi, meg leszünk boldogok, és bolondok, és jó sokat dugunk a párunkkal. Nekem megfelel.
Nekem is tökéletesen
Főleg hogy jellemünknél fogva választásunk sincs, mindannyian olyanok vagyunk amilyenek
Hát téged sem tudlak irigyelni, mert én legalább emelt fővel tudok tükörbe nézni, és persze teljesen szabad ember is vagyok
Másnak meg más jutott, van ilyen
Engem mindig érdekelt (nem), az a jelenség, hogy boldog párkapcsolatban élők bizonygatják a boldogságukat.
Az ilyenek vannak boldogságban 0-24-ben valami közösség oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!