Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleknél nem érzitek ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknél nem érzitek ezt az ellentmondást?

Figyelt kérdés

Mivel ugye azon panaszkodnak, hogy a nők átnéznek rajtuk a külsejük miatt miközben ők is ugyan ezt teszik a számukra külsőleg nem olyan vonzó nőkkel.

Mivel ugye ők is találnának, csak külsőleg ők is kiszelektálják a nekik tetsző nőket, pont úgy mint a nők a chadek-nek nevezett férfiakat.

Ez nem kettős mérce kicsit?

2021. okt. 25. 12:12
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
20%

A f.sszopó emberek mindig boldogok, ezt tapasztalhatjuk az életben. A többi ember inkább boldogtalan mint ilyen útra lépjen

A morális tartás többet ér jóval!

2021. nov. 3. 17:00
 52/55 anonim ***** válasza:
91%

#51! Akkor legyél magányos, megkeseredett, mentális problémákkal küzdő roncs, de legalább a “morális tartásod” megmarad, bármit jelentsen is ez a ti szemetekben.

Addig mi, meg leszünk boldogok, és bolondok, és jó sokat dugunk a párunkkal. Nekem megfelel.

2021. nov. 3. 17:05
 53/55 anonim ***** válasza:
Én nem lógok ki senkinek a se-.ggéből sem (F 45 Incel)
2021. nov. 3. 17:16
 54/55 anonim ***** válasza:

Nekem is tökéletesen

Főleg hogy jellemünknél fogva választásunk sincs, mindannyian olyanok vagyunk amilyenek

Hát téged sem tudlak irigyelni, mert én legalább emelt fővel tudok tükörbe nézni, és persze teljesen szabad ember is vagyok

Másnak meg más jutott, van ilyen

2021. nov. 3. 17:18
 55/55 anonim ***** válasza:
67%

Engem mindig érdekelt (nem), az a jelenség, hogy boldog párkapcsolatban élők bizonygatják a boldogságukat.

Az ilyenek vannak boldogságban 0-24-ben valami közösség oldalon.

2021. nov. 11. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!