Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknél nem érzitek ezt az ellentmondást?
Mivel ugye azon panaszkodnak, hogy a nők átnéznek rajtuk a külsejük miatt miközben ők is ugyan ezt teszik a számukra külsőleg nem olyan vonzó nőkkel.
Mivel ugye ők is találnának, csak külsőleg ők is kiszelektálják a nekik tetsző nőket, pont úgy mint a nők a chadek-nek nevezett férfiakat.
Ez nem kettős mérce kicsit?
40# én ezt abszolút megértem, de azért mert komoly pszichés sérülésük van, attól még nem abuzálhatnak egy konkrét nemet.
38# "Így nevezzük azokat a férgeket, akik fröcsögve támadnak olyan idegen embereket, akiket nincs okuk támadni"
Ne haragudj, de igen is van okom "támadni", mert lehet, hogy te azt gondolod, hogy rendben van amit csináltok, de marhára nem.
Szinte a teljes női nemet megalázzátok, úgy beszéltek róluk, mint egy tárgyról, illetve mindenért őket hibáztatjátok, miközben ti vagytok a sérültek, problémásak, betegek.
Menjetek el egy orvoshoz, tanuljatok meg szocializálódni, és tegyétek rendbe magatokat, és akkor ezek a "csúnya gerinctelen" emberek nem fognak "támadni" benneteket.
"Szinte a teljes női nemet megalázzátok"
Puszta hazugság, hazudozó rágalmazással akarsz itt feneket nyalni, na erről beszélek milyen gusztustalan
Mutasd már meg hol van itt (ebben a kérdésben, nem máshol) nőgyűlölet!?
"úgy beszéltek róluk, mint egy tárgyról"
Bárki úgy beszél róluk, sőt nők is szoktak így beszélni férfiakról, mégsem nő- vagy férfigyűlöletről van szó, ez csak kifejezés, belemagyarázod hogy ez megvető, csak mert semmid nincs amivel a rágalmaidat alátámaszd
"illetve mindenért őket hibáztatjátok"
Ismét egy általánosító rágalmazás, amit nem tudsz alátámasztani.
Egyes incelek kizárólag nőket hibáztatnak, erre itt ennél a kérdésnél beadod hogy az anonim illetők akiknek válaszolsz nőgyűlölőek és nőket hibáztatnak
Jelenleg pedig akit kizárólag hibáztatok, az te és a hasonszőrű szintén hímnemű kérdező, akik mocskolódnak és rágalmaznak. Ne csodálkozz hogy aztán a mocskot visszakapod!
"Menjetek el egy orvoshoz, tanuljatok meg szocializálódni"
Te engem ne küldjél sehova, mert én elküldelek anyádba ha így folytatod. Az pedig egy teljesen értelmetlen diskurzus volna
Elmondod, hogy mi lehet az oka annak, hogy az én válaszaim 75% felett vannak a tietek pedig 25% alatt? Kicsit ezen gondolkodj már el.
Mi lenne, ha nem másban, hanem egyszer magatokban keresnétek a hibát és azon próbálnátok javítani? :)
"Elmondod, hogy mi lehet az oka annak, hogy az én válaszaim 75% felett vannak a tietek pedig 25% alatt?"
XD te tényleg ez alapján értékelsz másokat hogy mennyi százaléka van?
Az ok amúgy a gyakori nevetséges pontozási rendszerében keresendő, ami azokat preferálja aki az anonim értékelők között többségi véleményeket képviseli. És a feminácik (akik közt ugye vannak férfiak is) többen is vannak, és az értékelési kedvük is sokkal nagyobb, így be van betonozva hogy ők lesznek fel-, míg az ellenvélemény lesz lepontozva
Ebben viszont semmiféle érdem nincsen, nekem édesmindegy hogy anonim beteges alakok mégis miként értékelnek, az az idióta akit pont ez érdekel
Engem az érdekel miket mond az illető, és az igazság kinek az oldalán áll.
Amikor a nők oldalán az igazság veszettül alázom az incelt, amikor meg igaztalanul alázzák az incelt, akkor veszettül alázom az incelgyűlölőt. Azt lehet felőlem 0%-om is, pont lesz.rom
Kinek az igaszságára? :) Egy épkézláb érvet nem tudtatok még felhozni. MINDEN reális ember látja, hogy valami nem stimmel veletek.
Nem véletlen az, hogy ezt az egész incel szubkultúra csak online létezik (leszámítva az öngyilkos merénylőket), hiszen soha nem mernétek ezt felvállalni a világ elött.
Még anyátok is le tagadna.
Annyira örülök, hogy nem az ilyen lelki sérült nyomorultak határozzák meg, hogy mi az igaszság, hanem a többség. :)
Én nem lógok ki senkinek a seggéből.
Boldog párkapcsolatban élek, kiegyensúlyozott életem van és összeségében jól érzem magam, lassan - ha elég bátor leszek - lehet, hogy kimondom: boldog vagyok.
És veled mi a helyzet? Te is így vagy? :)
49
Ha így lenne, nem érezte volna szükségét hogy beszóljon..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!