Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleknél nem érzitek ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknél nem érzitek ezt az ellentmondást?

Figyelt kérdés

Mivel ugye azon panaszkodnak, hogy a nők átnéznek rajtuk a külsejük miatt miközben ők is ugyan ezt teszik a számukra külsőleg nem olyan vonzó nőkkel.

Mivel ugye ők is találnának, csak külsőleg ők is kiszelektálják a nekik tetsző nőket, pont úgy mint a nők a chadek-nek nevezett férfiakat.

Ez nem kettős mérce kicsit?

2021. okt. 25. 12:12
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
18%

Mégis miért érdekel titeket hogy egy dákószopó baromnak hány matche van Tinderen?

Nem mindegy?

2021. okt. 27. 23:23
 32/55 A kérdező kommentje:

29

Nem azokat nyomorultazom le, hanem csak azokat akik kislány módjára a neten picsognak..

30

Mivel 3 éve barátnőm van, ezért semennyi..nem is vagyok fent tinderen.

Szóval, szexben is van részem..:D

2021. okt. 27. 23:24
 33/55 anonim ***** válasza:
79%

Nekem volt eddig két Incel ismerősöm, már nem azok, hisz szelektáltam az ismerőseim közül.

Sokat dumáltam vele erről, de hajthatatlan volt, cserébe legalább picit beleláttam ebbe a dologba.

A következőket figyeltem meg. (ez egyáltalán nem objektív, mondom 2 srác alapján tudtam ezeket megállapítani)

- nem a nők 20%-át szűrik. Nekik olyan nő nem kell aki: túlsúlyos, öntudatos, bőrproblémás, karrierista, túl magas, egyszerűen nem szép. Igazából azt vettem észre, hogy leginkább a 10/12-es lányokhoz vonzódnak és inkább a lányok 95%-át szűrik.

- általában ők maguk is lusták tenni bármit az ügy érdekében: kövérek, ápolatlanok, gebék. A konditermet messziről kerülik, a kommunikációs kézségeiket nem fejlesztik, nem adnak magukra, az életükre. Szerintem sikertelenség is jellemzi őket a mindennapi élet terén, pont ezért.

- a nőket nem tisztelték, nem becsülték, sőt igazából egyenesen gyűlölték őket.

Ezeket leszámítva, amúgy tényleg nem lett volna velük baj, ha valóban effortot tesznek az ügybe, nem hanyagolják el magukat, és nem csak a 10/12-es csajoknál próbálkoznának.

Egyébként meg igazából elmehetnek a francba, a legjobb barátom pajzsmirigyes, szegény 135 kiló, és egy tök aranyos és kellemes kiscsaj a barátnője. Nekem ez után senki ne mondja, hogy a külső jellemzők miatt nem talál párt.

2021. okt. 29. 15:46
 34/55 anonim ***** válasza:
11%

"A következőket figyeltem meg. (ez egyáltalán nem objektív, mondom 2 srác alapján tudtam ezeket megállapítani)

- nem a nők 20%-át szűrik. Nekik olyan nő nem kell aki: túlsúlyos, öntudatos, bőrproblémás, karrierista, túl magas, egyszerűen nem szép. Igazából azt vettem észre, hogy leginkább a 10/12-es lányokhoz vonzódnak és inkább a lányok 95%-át szűrik"

Savanyú a szőlő

Nekik sem kellettél mi?

Sz.rügy, hát bizony válogatnak ők is, így jártál

2021. okt. 29. 17:44
 35/55 anonim ***** válasza:
80%

33. vagyok

Na pont erről beszéltem.:D

Srác vagyok, és két éve együtt élek a barátnőmmel te aljadék.:D Ne csodálkozz, hogy itt tart az életed.:D

2021. okt. 29. 18:04
 36/55 anonim ***** válasza:
47%

#33: Szép mese, de a túlsúlyos lányok azoknak nem kellenek, akik ellentétes életmódot élnek, tehát éppenhogy sportolnak, aktívan élnek és egészségesen táplálkoznak. Rengeteg kérdést láttam, ahol szeretnének túlsúlyos lányokat lefogyasztani férfiak és minden féregnek el lettek hordva. Egyszerűen nem illenek össze. A kövér férfiak pedig a kövér lányoknak se kellenek.

Az öntudatos lányoknak általában vagy nem kellenének férfiak, csak mesebeli hercegek, vagy papucsot csinálnának belőle. Úgyhogy maximum lábtörlő férfiakkal illenének össze. Senkinek nem hiányzik a folyamatos drámázás és az, hogy minden másodpercével el kelljen számolni.

A bőrproblémás ha nem extrém eset (mondjuk ilyen [link] csak nőben), akkor sehol nem tudom megerősíteni, a legtöbb férfi nem veszi észre, a nők vannak ráfixálódva a pattanásokra, mitteszerekre.

A karrierista nőknek ugyancsak vagy hasonló beállítottságú férfi kell, akinek ők nem kellenek, mert nem akar a párkapcsolatában is harcolni, elég az üzleti életben, vagy egy papucs lábtörlő, az meg megint ritka, mert többnyire igényesek, ezért külsőre is valami jó pasi kéne, aki fölött ők emancipált nőként uralkodhatnak. Ráadásul a többség rideg teljesen, a bújástól rosszul van, ahogy a nyelves csóktól is. Olyan, mint egy szép váza, hozzá nem érhetsz. És vagy folyamatosan alárendelve élsz bólogató kiskutyaként, vagy tartod vele a lépést, de aki havonta több százezret elkölt azzal te csak akkor tudod tartani, ha vagy nem takarítasz meg egyáltalán semmit, vagy nagyon sokat keresel. Ha nagyon sokat keresel, akkor meg találsz ennél jobbat is, akkor is, ha csúnya és öreg vagy.

A magas lányoknál meg szintén a nők nem akarnak náluk alacsonyabb férfiakkal lenni.

2021. nov. 1. 01:08
 37/55 anonim ***** válasza:
63%

továbbra is 33# vagyok

Ez megint egy csomó idióta hülyeség, és általánosítás.

- Anyukám két fejjel magasabb apukámnál.

- A párom karrierista, ön és céltudatos, erős nő.

Egyenjogú partnerek vagyunk a kapcsolatunkban, két felnőtt félként, együtt haladunk előre az életünkben.

"Ráadásul a többség rideg teljesen, a bújástól rosszul van, ahogy a nyelves csóktól is. "

Ne haragudj, de te nőt maximum 2-3 méteres távolságból láthattál. Ez a mondat kb. a vicc kategória. A korábbi cégemnél nagyon sok ilyen pökhendi, nagyképű csajszival dolgoztam, és ezek a lányok amilyen prűdek a mindennapi életben, annyira vadállatok az ágyban, és annyira cukin bújnak hozzád este, mert végre letehetik a rengeteg stresszt.

Így most már egyértelművé vált számomra: semmit nem tudsz a nőkről, csak egy önsajnáltató, szánalmas nyomorék vagy, aki ahelyett, hogy igazi effortot tenne az életébe, inkább másokat hibáztat.

Szégyellem, hogy ugyanazt a nemet képviseljük és kedves nők akik ezt olvassák: Sajnálom, hogy ilyen alja, férfinak nem nevezhető egyedek így gondolkodnak rólatok. :(

2021. nov. 2. 16:05
 38/55 anonim ***** válasza:
14%

"Szégyellem, hogy ugyanazt a nemet képviseljük"

Hát ezt most jópáran mondhatják el magukról a te mocskodat olvasva

Nyilván nem tűnt fel hogy több embernek válaszolsz, akik most mind szégyellhetik hogy pont ilyen f.sszopó ossza ki őket. Így nevezzük azokat a férgeket, akik fröcsögve támadnak olyan idegen embereket, akiket nincs okuk támadni, de csakis valami aljas megfontolásból szokták tenni.

De engem nem is igazán érdekel miféle nyomorék vagy és miféle megfontolásból pörgeted a nyelvedet az itteni agresszív nőszármazékok valagán

Igazából ezzel a gerinctelen hozzáállásoddal csak sajnálni tudlak

2021. nov. 2. 18:40
 39/55 anonim ***** válasza:
19%
33-as egy ratyi...
2021. nov. 2. 19:36
 40/55 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 38 és 39-esnek valaki csúnyán a tyúkszemére taposott.

#33 nyilván ez a nagyon szigorú szelektálás csak egy önvédelmi mechanizmus. Mivel rozzant önbecsüléssel állnak neki a "társkeresésnek", úgy alakítják, hogy esély se legyen, hogy bármilyen nővel bármi is alakulni kezdjen, mert a gondolat is ijesztő számukra, hogy közel kell kerülniük egy hús-vér nőhöz.

2021. nov. 2. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!