Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne felépíteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne felépíteni egy csajozásra optimalizált kommunát?

Figyelt kérdés

[link]

Ami feltűnt a videóban, hogy a többi hasonló hippi közösségtől eltérően itt meglepően sok a fiatal, 10/10 kinézetű szexre könnyen elcsábítható nő, miközben a férfiak viszonylag kevesen vannak és elég "béta" a kinézetük. Mivel annyira rosszul nem nézek ki, talán nekem is megoldást jelenthetne a párkeresési problémáimra egy ilyen..

Továbbgondolva a dolgot, nem lehetséges, hogy ez a közösség kifejezetten arra lett optimalizálva, hogy az alapítók könnyen sok nőhöz jussanak?

Még ha ez nem is igaz ebben az esetben, felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne felépíteni egy olyan közösséget, ami tényleg ilyen, azaz

- Vonzza az egész világról a szép, inteligens és szexuálisan könnyelmű nőket.

- A programok/tevékenységek úgy vannak kitalálva, hogy a nők minnél jobban érezzék magukat, miközben maga a kommuna is fenn tudja tartani magát.

- A programok másik célja, hogy a nők szexuális "felfűtöttségét" fokozzák, tehát folyamatosan megy a jóga meg az ölelés, ahogy a videóban is látható.

- A kommuna kifejezetten taszítja az emiatt érkező szingli férfiak tömegeit, akik hamar otthagyják, vagy meg se jelennek a helyszínen.

- Bár férfiak nem jönnek sokan, akik ott vannak azokat mégis folyamatosan pozitív élmények érik egyrészt a közösséggel és nőkkel kapcsolatban, másrészt a munka sem annyira megterhelő, tehát nem a napi 14 órás robotolás a földeken akadályozza meg, hogy több férfi legyen.

2021. okt. 24. 18:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%

14.

Ezt nevezzük úgy, hogy kitaláció.

2021. okt. 24. 21:32
 22/28 A kérdező kommentje:

21: Az, hogy fogyatékkal él, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rosszul is néz ki.

Nick vujicic -nak például hiányoznak a végtagjai, mégis sikeres és tudott párt találni, mert az arca Chad.

2021. okt. 24. 21:43
 23/28 anonim ***** válasza:
90%

Én férfiként 20 éve voltam benne hasonlóban. Nem teljesen ebben, de hasonlóban. Tanárképző főiskolára jártam. Kb. 80% volt a nők aránya, akik mind fiatalok, nagyrészt értelmesek voltak. És sok mindenre nyitottak is voltak, mert akkor kerültek el apuci szoknyája alól, akkor próbálgatták magukat, akkor próbálták el kiélni magukat.

Voltak olyan kollégiumi bulik, hogy 50 nő jutott 2-3 férfire. Szabályszerűren a nők nyomultak ránk. Pedig egy kis vézna önbizalomhiánytól szenvedő voltam.

Terepgyakorlatokon szabályszerűen a nők vonszoltak az ágyba egy kis ital után. Volt hogy én mondtam nemet többször egyes nőknek, mert szebb nők is kaphatóak voltak.

Akkor még nem volt elterjedve az online társkereső, nemhogy a tinder.

Én is gondolkodom, hogy hogyan lehetne nővelni az esélyeimet. Nyilván vannak olyan közösségek mindenféle kommunaalapítás nélkül is, ahol könnyebben ismerkedik egy férfi.

Azt veszem észre pl. hogy túrákra sokkal több nő jár, csoportos fitnesszórákra szintén. Jógaórára is. Zumbán szinte nincsenek férfiak.

De az is igaz, amit itt a nők írnak, hogy ha nem ütöd meg a szintet, akkor a nők inkább egyedül lesznek.

Szóval, hogy ilyen közösségekbe kerülsz, csak annyiban tudod növelni az esélyeidet, hogy többekkel tudsz próbálkozni, és kevesebb a vetélytárs, de HA NEM ÜTÖD MEG A MÉRCÉT, A NŐK ITT IS EL FOGNAK UTASÍTANI.

Egyébként az én személyes tapasztalatom az, hogy olyan munkahelyen a legkönnyebb az ismerkedés, ahol a nők vannak többségben. Nekem valamiért mindig munkahelyről ment a legkönnyebben. Onnan volt a legtöbb randim, amire igent mondtak.

Talán az egész pszichológiája az az a dolognak, hogy ott már nem egy teljesen idegen vagy, hanem már ismernek valamennyire.Nem a külső az egyetlen amire alapozni tudnak hanem a személyiséged is.

Hasonló helyzetbe más közösségekbe járva is kerülhetsz, de akkor türelmesnek kell lenni, és nem rögtön az első zumbaórán nyálcsorgatás után kell odamenni egyesével randit kérni.

SZÓVAL A TANÁCSOM, HOZD KI MAGADBÓL A LEGTÖBBET KÜLSŐLEG, BELSŐLEG, ÜSD MEG A NŐK MÉRCÉJÉT. JÁRJ EL OLYAN KÖZÖSSÉGEKBE, AHOL TÖBBSÉGBEN VANNAK A CÉLCSOPORTODNAK MEGFELELŐ KOROSZTÁLYÚ NŐK. NE REPÜLJ RÁJUK AZ ELSŐ ALKALMAKKOR. VÁRD MEG AMÍG MAJD ŐK ADJÁK A JELEKET. AKIK ADJÁK MAJD AZOKNÁL PRÓBÁLKOZZ.

Sok sikert!

2021. okt. 24. 21:44
 24/28 A kérdező kommentje:

20 éve még nem volt Tinder. Ma a tanárképzőn is onnan válogatnak a nők, míg 20 éve kénytelenek voltak kiválasztani az egyetlen férfit.

Ez a kommuna viszont azért tetszik, mert amellett, hogy jó távol vannak a világ többi részétől, szándékosan nem is használnak semmilyen modern cuccot, tehát nincs Tinder meg instagram van. Azt kapják, ami a való életben ott van.

2021. okt. 24. 22:03
 25/28 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj, bubi, ugyanúgy nem fognak rád fanyalodni a nők, hamarabb próbálják ki egymással.
2021. okt. 24. 22:26
 26/28 anonim ***** válasza:
55%

24#

Igazad van, tényleg megváltoztak a körülmények a 20 évvel ezelőtti állapotokhoz képest. De ezen nem érdemes siránkozni. Most ez van, ehhez kell alkalmazkodnod.

Abban is igazad van, manapság egy nő sec perc alatt talál valakit szexre a tinderről. Viszont ha komoly kapcsolatot szeretne neki is sokáig tart mire megtalálja a megfelelőt, akit szeretne. Nemrég randiztam egy nővel. Mesélte, hogy másfél éve randizgat, már vagy 50 férfival ismerkedett meg, de még egyik sem volt megfelelő. Szóval ők sem akasztják le a leendő férjüket a szögről.

Ha egy nő képes másfél évig kitartani, neked sem érdemes néhány elutasítás után feladni. Egyáltalán nem kell a szívedre venni, ha elutasít egy nő. Ez egy férfi számára a párkeresés természetes velejárója, ugyanúgy, ahogy a nőnek az, hogy na már megint milyen férfit vonzottam be. Hidd el nekik ha nem is az elutasítás fáj, de az viszont igen, hogy nem jön a megfelelő. Ugyanúgy rosszul érzik magukat tőle.

Mellesleg a rosszl..anykról te is sec perc alatt rendelsz egy nőt, ha éppen csak szexre van igényed. Igaz, hogy pénzbe kerül, de egy férfinek mindig is több energiát kellet belefektetni ismerkedésbe a történelem során. ( a nők viszont menstruálnak, szülnek, többször zaklatják őket, nem tudnak állva pisilni, sokszor beszólogatnak nekik stb. szóval nekik sem minden szempontból jobb az életben, összeségében kell nézni)

2021. okt. 24. 22:36
 27/28 A kérdező kommentje:
25: Egyébként ha megnézed a videó második felét, az a Lila teljesen rá van izgulva a riporterre.
2021. okt. 24. 23:27
 28/28 anonim ***** válasza:
30%

"egy harmadik világbeli ország meglátogatása, ahol a fehérségem annak különlegessége miatt a felső 10be tesz"

Csak akkor, ha jol allsz anyagilag. Vagyis nem ilyen Balazska-szinvonal. Tovabba, ha a csaladod is normalis, vagyis ha a simlisfeju troger apad a korcsma-dohanybolt-lottozo szentharomsagban korical, azzal csak beegeted magad europaikent, es nem lesz kapcsolatod. Mert itt a no csaladja mondja ki az ament :)

37F incel

2021. okt. 25. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!