Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne felépíteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne felépíteni egy csajozásra optimalizált kommunát?

Figyelt kérdés

[link]

Ami feltűnt a videóban, hogy a többi hasonló hippi közösségtől eltérően itt meglepően sok a fiatal, 10/10 kinézetű szexre könnyen elcsábítható nő, miközben a férfiak viszonylag kevesen vannak és elég "béta" a kinézetük. Mivel annyira rosszul nem nézek ki, talán nekem is megoldást jelenthetne a párkeresési problémáimra egy ilyen..

Továbbgondolva a dolgot, nem lehetséges, hogy ez a közösség kifejezetten arra lett optimalizálva, hogy az alapítók könnyen sok nőhöz jussanak?

Még ha ez nem is igaz ebben az esetben, felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne felépíteni egy olyan közösséget, ami tényleg ilyen, azaz

- Vonzza az egész világról a szép, inteligens és szexuálisan könnyelmű nőket.

- A programok/tevékenységek úgy vannak kitalálva, hogy a nők minnél jobban érezzék magukat, miközben maga a kommuna is fenn tudja tartani magát.

- A programok másik célja, hogy a nők szexuális "felfűtöttségét" fokozzák, tehát folyamatosan megy a jóga meg az ölelés, ahogy a videóban is látható.

- A kommuna kifejezetten taszítja az emiatt érkező szingli férfiak tömegeit, akik hamar otthagyják, vagy meg se jelennek a helyszínen.

- Bár férfiak nem jönnek sokan, akik ott vannak azokat mégis folyamatosan pozitív élmények érik egyrészt a közösséggel és nőkkel kapcsolatban, másrészt a munka sem annyira megterhelő, tehát nem a napi 14 órás robotolás a földeken akadályozza meg, hogy több férfi legyen.

2021. okt. 24. 18:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

Egy hónapig éltem hasonló kommunában (a dániai Christiania-ban) és egy dolgot biztosan mondhatok: ha jelenleg nem találsz magadnak partnert, egy kommunában se fogsz.

Alapvetően nálunk is a többség fiatal volt és sokan nyitottabbak voltunk szexuális téren, vagyis gyakoriak voltak a hármasok, párcserék vagy esetleg orgiák. Az előbbi hármat mind kipróbáltam a barátommal együtt, viszont ezek mellett mindig a párommal voltam. Számtalan férfit (és nőt) utasítottam el különböző szituációkban, így hiába lennél ott lányok között, ugyanúgy semmi sem garantált, sőt, valószínűbb, hogy elutasítanak, hiszen csak a szex miatt lennél ott, nem a természeti és művészi környezet miatt, amik miatt a legtöbb kommuna megalapul.

Az ötleted azért nevetséges, mert lerí róla, hogy csak kétségbeesett vagy, hogy nők közelébe kerülj, ilyen férfinak pedig sosem lesz sikere.

26/N

2021. okt. 24. 19:45
 12/28 A kérdező kommentje:

A dolog azért nehéz, mert egyszerre kell teljesülni annak, hogy

- A nők nem tudják a kommuna valódi célját, viszont tényleg jól érzik magukat és vonzza őket a környezet.

- A férfiak számára meg úgy teszi könnyűvé az ismerkedést, hogy közben mégse árasztják el a helyet a szingli férfiak tömegesen, ahogy a fesztiválokkal történt sajnálatos módon (Ozora pl).

11: Jelenleg szerintem egyik kommuna se jött létre úgy, hogy kifejezetten erre lett volna optimalizálva. Inkább az történt, hogy valami más miatt találták ki, aztán valahogy sikerült.

"sőt, valószínűbb, hogy elutasítanak, hiszen csak a szex miatt lennél ott":

Úgy kell megcsinálni az egészet, hogy ha a férfiak emiatt is érkeznek oda, az ő agyukat is "átmossák", hogy aztán a kezdeti időszakban megbékéljenek a sikertelenséggel, majd később kompatibilisak legyenek személyiség szempontjából az ott lévő nőkkel. Ez így mind nagyon nehéz, de úgy tűnik, a videóban lévő kommunában mintha sikerült volna a dolog (habár nem emiatt jött létre).

"kétségbeesett vagy, hogy nők közelébe kerülj, ilyen férfinak pedig sosem lesz sikere.":

Ez így egy kicsit ördögi kör nekem. Nem jutok nőhöz -> kétségbeesett leszek -> nem jutok nőhöz mert az vagyok.

A körből úgy lehet kilépni szerintem, ha olyan szituációba kerülök, ahol alapvetően ha nem vagyok kétségbeesett, nőhöz jutok. Az különböző értelmesebb angol streamek nagyjából két megoldást kínálnak erre. Az egyik, hogy extrém kinézetjavítással részt veszünk az online versenyben, ahol csak a férfiak felső 10% -a nyer, a másik egy harmadik világbeli ország meglátogatása, ahol a fehérségem annak különlegessége miatt a felső 10be tesz.

Amit én írtam egy harmadik megoldás lehet, habár a gyakorlatban kicsi a megvalósulás esélye.

2021. okt. 24. 20:11
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Az értsd meg, hogyha valakinek nem kellesz, akkor semmilyen környezetben nem fogsz neki kellene. Hozzám is jöttek oda férfiak, sokan el lettek utasítva, és csak mert nők közelében lennél, egyáltalán nem lenne garantált, hogy akárcsak hozzád érne akármelyikük is. Ezt ugye érted?

Másrészt senki sem hülye, nagyon könnyen egyértelmű lenne, hogy miről szólna a "kommunád", ugyanis senki sem megy ilyen helyre, anélkül, hogy alaposan utánanézne a dolgoknak (részben pont a magadfajták elkerülése miatt). A még alaposabb emberek (például én) még beszélgetnek előtte olyannal, aki volt már ott.

26/N

2021. okt. 24. 20:18
 14/28 anonim ***** válasza:
85%
#10 De, azon múlik. Én fogyatékos férfiként képes voltam csajozni, a legtöbb ide irkáló rinyagép két kézzel, lábbal, ép hallással, látással sem képes boldogulni. A "ronda vagyok" egy ócska kifogás, ezer módon vonzóvá tudja magát tenni egy férfi. Csak b4sztok dolgozni magatokon és cselesen lerondázzátok magatokat, így hárítva a felelősséget. Én se vagyok egy matyóhímzés, de amit tudtam stílusban és fizikailag, azt kihoztam magamból. Láss csodát: Értékelték a nők.
2021. okt. 24. 20:54
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

" A kommuna kifejezetten taszítja az emiatt érkező szingli férfiak tömegeit,"

Bukatad a dolgot. Ezek a csajok sem hülyék.

2021. okt. 24. 20:56
 16/28 George34 ***** válasza:
48%

13-as, tudjuk hogy a kérdező mit akar mondani, de szerintem rossz oldalról mondod a dolgot.

Mert a kérdező reménye az ilyen közösségben ahol nők vannak többségben, ahol egész nap csak jogáznak és ölelkeznek, nem kis esély van rá hogy az ottani nők mint egy hosszú buli végén, szexuális tevénykedségbe kezdjenek bele a legközelebbi férfival, akin még nincsenek rajta ketten is.

S mivel te nő vagy, és a te állításod szerint, nem fog kapni női partner(eket) az emlitett kérdező, mert te sok férfit és nőt utasitottál el, mivel pároddal voltál.

Rendben, de honnan tudod ilyen biztosan hogy a többi tag nem a kölcsönös testiségért ment ki, mert állításod szerint sok férfi és nő ajálkozott testi kapcsolatot létesiteni veled, és azt mondod ezek után, hogy ki szűrik azokat akik csak a f@rkukat és p@ncikájukat akarják "jogáztatni", nem hangzik ez egy kicsit álszentesen? :)

34/F

2021. okt. 24. 20:56
 17/28 A kérdező kommentje:

"Az értsd meg, hogyha valakinek nem kellesz, akkor semmilyen környezetben nem fogsz neki kellene.":

Ez egyszerűen nem így van. A párkapcsolati piacot a kereslet és kínálat határozza meg. A mai világban az történik, hogy mivel a nők online Budapest teljes lakosságához hozzájuthatnak, nagy a merítésük, így az átlagos férfi kb kiesik a játékból.

Na most egy ilyen kommunában a következő történik a piaccal:

- A nők szexuális igénye a sok jógázásnak meg ölelgetésnek köszönhetően mesterségesen fel van tornászva.

- Mivel a kommuna jó messze van mindentől, a nők nem férnek hozzá a nagyváros teljes férfi állományához, így nem tudják kiválasztani belőle a legjobbat. Kénytelenek azok közül választani, akik ott van a kommunában.

- A jó kinézetű férfiak a nagyvárosban el tudják hitetni a sok nővel, hogy csak vele fekszenek le, miközben gyakorlatilag egy háremet tartanak fenn. A kommunában viszont ez nem lehetséges. Egy nő viszont (egy idő után) nem akar ugyanazzal a férfival lenni, akivel az összes többi nő is, mivel másodrendűnek érzik magukat. Választanak hát a többi férfiból.

Hasonló volt a szituáció korábban a fesztiválokon is, viszont az online dating elterjedése után ezek a helyek egy kolbászpartivá változtak, ami ahogy láttam, sok kommunára is igaz manapság.

2021. okt. 24. 21:10
 18/28 A kérdező kommentje:
Másik példa a környezet fontosságára a baráti kör például. Ismerek több olyan férfit, akinek ma Tinderen nem nagyon lenne matche, viszont a baráti körükből tudtak lányt találni. Ennek oka is az, hogy abban a környezetben a nő számára kisebb a merítés, így kisebb a verseny a férfiak között.
2021. okt. 24. 21:11
 19/28 A kérdező kommentje:

"és p@ncikájukat akarják "jogáztatni":

Amelyik nő ezt akarja, egyszerűen felmegy Tinderre, ahol pillanatokon belül talál rá modell kinézetű partnert, akár egy jeggyűrűvel. Ezekbe a kommunákba alapvetően nők biztosan nem a szexualitás miatt mennek (még ha végül a gyakorlatban azt is találják).

2021. okt. 24. 21:14
 20/28 George34 ***** válasza:
84%
Hát persze kérdező...hát persze 😄👍
2021. okt. 24. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!