Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a lehetetlent keresem?

Figyelt kérdés

Fent vagyok egy társkeresőn, és nézelődök ki tetszik, kivel lennék "kompatibilis" hosszútávon.

Az is lehet velem van a baj, hogy túl válogatós vagyok, de...

1000-ből 1 férfi, aki talán megfog, és nem azért mert olyan hű de nagy elvárásaim lennének.

Van olyan aki kigyúrt, izmos, magas, de hiába mert 0 IQ-s, öntelt, vagy egoista benyomást kelt.

A visszafogottabbak vagy napszemüveggel takarják az arcukat vagy olyan szét effektezett, kontrasztozott képet raknak fel, hogy semmi nem látszik belőlük.

Már értem miért felejtős még a normálisabbak számára is a társkereső...

Olyan férfit szeretnék végre találni, aki nem hazudja a szerelmet pár numeráért, nem érzéketlen és talán egyszer komolyra tudná fordítani a kapcsolatát.

Jó lenne egy olyan valaki, akivel tartalmasan tudnám eltölteni az időt, jól éreznénk magunkat és együtt fejtenénk meg a világ titkait.

Aki nem csak a párom lenne, hanem a lelki társam is.

Adjam fel a reményt, vagy keressem tovább? 30N

2021. okt. 24. 15:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó, ilyen lett a társadalom. Akkor egyedül marad mindenki. Nem tudunk mit csinálni. De amúgy tényleg a normálisak nem társkeresőn vannak fenn.
2021. okt. 25. 10:27
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

Attól függ, hol szólsz hozzá. Mert ha az utcán meg a villamoson, az tényleg nem valami bizalomgerjesztő, és menekülési kényszere lesz az embernek, uhyanis szamtalan attrocitás éri az embert az utcán, és a vészcsengő azonnal beindul.

Olyannal kell kezdeni, akit felületesen már ismersz, pl munka, tanfolyam, hobbi révén. Szerintem legalábbis. Normális embernek nem természetes hogy hirdesse magát mint valami terméket.

2021. okt. 25. 10:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki nem fog elfutni, ha pl egy boltban hozzászólsz valakihez, hogy hé, szerinted is pofátlanul drága a paradicsom?
2021. okt. 25. 16:36
 24/28 anonim ***** válasza:
82%

"Normális embernek nem természetes hogy hirdesse magát mint valami terméket."

Önéletrajzot írtál már, álláshirdetésre jelentkeztél már?

Hidd el, hogy egy adott kor felett annyira beszűkülnek az ember ismerkedési lehetőségei, hogy csak az online tér marad.

2021. okt. 25. 16:42
 25/28 anonim ***** válasza:
63%
Adott kor felett vagyok :D és az életben ismerkedtem ( most már nem kell). Szerintem más az ha a munkáját hideti az ember, mint ha a testét meg a lelkét, de ha te nem látod a különbséget akkor nem tudom úgyse elmagyarázni.
2021. okt. 25. 17:57
 26/28 anonim ***** válasza:
73%
25: Térjünk erre vissza, ha mondjuk negyvenesként, ötvenesként kell ismerkedned vidéken... 😉
2021. okt. 25. 18:24
 27/28 anonim ***** válasza:
83%

Jól mondja a 26-os!

18-20 évesen (mondjuk, akkor még kicsit másabb idők is jártak, még Tinder sem létezett) én is azt hittem, hogy neten csak a "selejt" ismerkedik, mert élőben senkinek sem kellenek. Aztán úgy alakult, hogy 30 felett egyedülálló lettem...

Milyen lehetőségek vannak?

- Diszkó/klub: 30 felett már kiröhögik ott az embert, mellesleg már én sem vágyok arra, hogy részegen tolongjak a tömegben. Ráadásul mivel bőven éjfél után indul a buli, az ember a 2 szabadnapjából az egyiket szétcsapja...

- Kocsma/bár: az oké, hogy a késdobálók alapból kiesnek, de az igényesebb helyekre se járnak sűrűn a szingli csajok...

- Koncert: egyetemistaként se bírtam, a beszélni meg kb. az ott töltött idő 10%-ában lehet.

- Kondi: Alapból necces, mert a mai világban az ember rögtön nyálcsorgató perverz lesz, ha itt próbálkozik, én sose tettem. Amúgy a sűrű napirend miatt fix időpont van, vagyis mindig u.azok a csajok vannak ott akkor, amikor én is. 90% foglalt, a maradék 3-4 lány pedig vagy nem jön be, vagy demonstratív jelleggel ki sem veszik a fülest, nehogy valaki hozzájuk szóljon...

- Hobbi csoportok: nem fogok a kevés szabadidőmből akár csak 1 percet is elb...ni, hogy olyat erőltessek magamra, ami k.vára nem érdekel (tánc, festés, jóga stb.).

- Melóhely: Házi nyúlra nem lövünk. De amúgy sem, mert pl. nálunk 35 év alatt egyedül egy anorexiás p.csa szingli, senki más.

Szóval, marad a Tinder és társai. De ha tudtok jobbat, figyelek.

2021. okt. 25. 19:02
 28/28 anonim ***** válasza:
26os: jócskán negyvenes vagyok.
2021. okt. 25. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!