Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a lehetetlent keresem?

Figyelt kérdés

Fent vagyok egy társkeresőn, és nézelődök ki tetszik, kivel lennék "kompatibilis" hosszútávon.

Az is lehet velem van a baj, hogy túl válogatós vagyok, de...

1000-ből 1 férfi, aki talán megfog, és nem azért mert olyan hű de nagy elvárásaim lennének.

Van olyan aki kigyúrt, izmos, magas, de hiába mert 0 IQ-s, öntelt, vagy egoista benyomást kelt.

A visszafogottabbak vagy napszemüveggel takarják az arcukat vagy olyan szét effektezett, kontrasztozott képet raknak fel, hogy semmi nem látszik belőlük.

Már értem miért felejtős még a normálisabbak számára is a társkereső...

Olyan férfit szeretnék végre találni, aki nem hazudja a szerelmet pár numeráért, nem érzéketlen és talán egyszer komolyra tudná fordítani a kapcsolatát.

Jó lenne egy olyan valaki, akivel tartalmasan tudnám eltölteni az időt, jól éreznénk magunkat és együtt fejtenénk meg a világ titkait.

Aki nem csak a párom lenne, hanem a lelki társam is.

Adjam fel a reményt, vagy keressem tovább? 30N

2021. okt. 24. 15:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
9%
Add fel, azzal az ezerből eggyel meg nem lenne meg a szikra...
2021. okt. 24. 15:59
 2/28 anonim ***** válasza:
57%

Van egy olyan rossz érzésem, hogy egy troll férfi írta ki a kérdést. Túlságosan egyoldalú és leegyszerűsített általánosításokra épít.

De tegyük fel, hogy nem...

Én is hittem ilyesmiben valamikor régen (aztán pár éve már nem vagyok képes rá), de ez sajnos nem a valóság. Szépen hangzik és elképzelni is kellemes, de gyakorlati okok miatt nem megvalósítható. Esetleg azokkal akiket lehordtál az elején, velük igen, de aki nem ilyen "menő", az általában ronda. Rondával pedig te sem jönnél össze - ami amúgy nem baj.

Férfiként az ilyen oldalak ugyanúgy csalódást keltőek, de leginkább azért, mert minden harmadik regisztráció troll, valamilyen üzleti érdekeltség egy profil mögé rejtve, esetleg kétségbeesett személy aki "családot akar, de nagyon", lehetőleg úgy, hogy ahhoz a "bankot" a férfi adja, mert "annak az a dolga".

Mostanság jutsz majd el oda, amikor elfogadod a realitásokat. Fájdalmas lesz, nem hazudok. Sok szenvedéssel jár, de egy idő után ez elmúlik és már nem fog érdekelni. Onnantól "főellenség" a kilátástalanság és a jövő hiánya lesz. És akkor visszasírod majd ezt az állapotot. Én megéltem.

2021. okt. 24. 16:05
 3/28 anonim ***** válasza:
20%
És te ki az atyaúristen vagy h ilyen elvárásaid vannak? 😆
2021. okt. 24. 16:17
 4/28 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnél gyereket, én szívesen megismernélek, mert lehet engem keresel :)

28/F

2021. okt. 24. 16:17
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
Ez azért van, mert nagyon kevés jó pasi van.
2021. okt. 24. 16:20
 6/28 anonim ***** válasza:
96%
Ezek olyan nagy elvárások? Meghaladja a férfiak képességeit? Szomorú világot élünk.
2021. okt. 24. 16:31
 7/28 anonim ***** válasza:
76%

Aranyos a leírás arról, hogy milyen férfit szeretnél. Szerintem azért vagyunk sokan, akikre illene valamennyire. Az más kérdés, hogy társkeresőn van-e ilyen, de nehezen tudom elképzelni, hogy ne lenne. Lehet, hogy egyszerűen külsőre nem tetszik neked. Esetleg tetszik, de valamiért mégse fogott meg. Próbálj több időt adni nekik, hogy mélyebben megismerd őket, aztán hátha mégis megfog.

Feladnod kár lenne még ennyi idősen. Ismerek 40 éves egyedülálló anyukát is, aki megtalálta a párját. Szóval remény, esély van, esetleg előfordulhat, hogy lejjebb kell raknod a lécet.

2021. okt. 24. 16:32
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írok neked! Két hónapja regisztráltam én is asz egyikre és őszintén mondom, nem értek egyet az előttem szólókkal! Sajnos, én is nagyon válogatós vagyok, viszont sok érdekes lánnyal leveleztem már. Volt ugyan köztük egy-két zizi is, de a többség normális volt / annak tűnt!

Ha szabad javasolnom, legyél te is sokkal kommunikatívabb, legyél korrekt, merj elmenni randira(Soha se Ghostingolj!!!), persze csak ésszel, mert fő a biztonság!!!

Meg fogod látni, hogy a kemény befektetett munka mindig megtérül!

Sok szerencsét!

2021. okt. 24. 16:39
 9/28 anonim ***** válasza:
×az egyikre
2021. okt. 24. 17:16
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként osztom a Kérdező és a válaszolók meglátásait egyaránt:

Nekem is vannak külső és belső elvárásaim, egyik sem irreális, attól többet nem várok el, mint amit én is nyújtani tudok. (Alap: gyerektelen, 24-32 éves, bármilyen diploma, nem xarrá tetovált, jó fogsor, nem kalácsképű, dagadt vagy ránézésre is b.szatlan fap.na). Ehhez képest Tinderen kb. a lányok 5%-át húztam jobbra. Voltak, matchek, randik stb, de egyikből sem lett semmi, javarészt miattam, de volt olyan is, hogy engem pattintottak le. Mivel az 50km-es kört kipörgettem, most a "csodavárás" fázisa van, utána jön az "engedés" korszaka. Pár éve az volt a megfejtés, hogy belementem egy távkapcsolatba egy ideális nővel, de az 2 év után a távolság miatt (200km) véget ért. Most jön az, hogy vagy a diplomából engedek, vagy abból, hogy nyitott szemmel szeretkezzek... Illetve egyik sem, mert én akár évekig is jól bírom a magányt, addig viszont bízok a szerencsében.

33F

2021. okt. 24. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!