Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 évesen van esélyem arra, hogy 40 alatti csajom legyen?
Ott nem érdemes ismerkedni. Habár nem tudom konkrétan melyik oldalon ismerkedsz.
Én azt tapasztaltam a 40-es férfiak többsége csak szexet akar. Aki azt írja mozdulj ki és ismerkedj, ezt könnyű mondani, meg aztán az sem mindegy ki hol él. Viszont élőben egyből látjuk milyen a másik, így nem ér meglepetés ha meglátjuk 🙈 és nem kép meg csetelgetés alapján képzeljük el a másikat.
Szerintem van esélyed.
am az nem úgy megy hogy gondolsz egyet aztán rámész.
mert rámész aztán pofára esel mert elhajt a fa szba.
a csajozás pont olyan mint a boxban a felhozó meccsek.
adott a tehetséges ökölvívó és kap 8-10 könnyű ellenfelet, hogy maximumra menjen az önbizalma.
majd ezek után kezd el nekiállni valódi nagyvadak legyőzéséhez.
a csajozásra ugyanez érvényes.
szóval az ilyen netes baromkodásokat el is felejtheted, mint nyitást.
élőben kell odalépned a nőhöz és mosolyt csalni az arcára, majd messenger vagy teló szám, majd oltás , majd dugás...
és amikor már elértél egy olyan alfa önbizalom szintet, hogy az életkor sem számít már, akkor fogsz tudni rámenni fiatal célpontokra is.
akikkel nehezebb lesz, mert először le kell majd verd az életkor para shit eket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!