Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 évesen van esélyem 30+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen van esélyem 30+ éves nőknél?

Figyelt kérdés
Par éve lett volna esélyem pár talira,de akkor még elég éretlen voltam és nem mertem lépni. Azóta is beszélgettem érettebb nőkkel, dicsérnek stb. De mindig azt kapom, hogyha 10-20 évvel idősebb lennék,akkor biztos összejönnenek velem, de így gátlásosak. Most akkor várjak 10 évet, hogy érett nőt kapjak,akik tetszenek es szimpatizálok velük?

2020. dec. 3. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Én 22 évesen még hagyományos netes társkeresőkön ismerkedtem. Szexeltem akkor onnan egy 28 évessel, egy 37 évessel és egy kétgyerekes, elvált, 40 éves anyukával is. Ezen kívül Tinderről 24 évesen volt pár hónapig szexkapcsolatom egy másik 37 éves nővel. Annyira nem keresem őket külön kifejezetten, inkább a saját korosztályom érdekel, de ha belebotlok egybe, aki tetszik és látom rajta az érdeklődést akkor oké.

Igazából nem tudom milyen tanácsot vársz. Azt írod már külsőre és belsőre tetszeni szoktál nekik, tehát ez pipa, nekem is ugyanezeket mondták. Éretten, értelmesen el tudtam velük beszélgetni. Ez nagyon fontos, hogy legyen a korosztályi átlagodnál magasabb intelligenciád és ez látszódjon is beszélgetéskor. Mondom én hagyományos társkeresőn ismerkedtem (ami nem Tinder, nem Badoo) és ott értem el sikereket anno. Ha most az életedben nincs a környezetedben nő, akkor még ezt ajánlom neked is.

27/F

2020. dec. 3. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Miért szeretnél idősebb nőt? Ugye nem abban reménykedsz hogy az idősebb nőnek kevesebb a férfival szemben az elvárása, mint a fiatal nőknek? Mert akkor koppanni fogsz mert nincs így! Sőt még nehezebb! Egy fiatal lánynak elég ha a srác jól nézz ki! Egy 30 as csinos nőnek ez már nem elég, az is számít mennyire van pénze a férfinek.

N

2020. dec. 3. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

2. Ez mondjuk 30-35, esetleg 35-40 közt igaz amit írsz, amikor a még egyedülálló karrierista nők férjet keresnek és a gyerekeik apját.

Akikkel én voltam pl 40 éves elvált nő, vagy 37 éves nő, azok egyáltalán nem nézték a pénzt, vagy hogy anyagilag hol állok az életben. Jól néztem ki + normális, számukra intelligens és vonzó személyiségem volt és ez elég volt nekik.

2020. dec. 3. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:

A 30 körüli még vá valamit az élettől. Családot, gyereket, előrelépést.

Ebben te nem játszol.

45 felett már jobbak az esélyeid.

2020. dec. 3. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Siman. Senki nem akar csaladot /gyereket/problemat meg 30+-osan nokent az ertelmisegi retegben. Menjel fel a tinderre.
2020. dec. 3. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Elvileg van, gyakorlatilag meg rajtad és a szerencséden áll a dolog. 20-as éveim elején 2 idősebb nővel tartottam fenn ilyen szerető viszonyt, az egyik 42 éves volt, a másik pedig 40. Kb 3-4 hónapig tartott és jobb volt a szex, mint a korombeli csajokkal.
2020. dec. 3. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:

kiábrándítalak, a nők baromi érzékenyek erre a számra. Tapasztalom, ha már kemény 2-3 évvel vagyok fiatalabb, de amúgy összeillünk, jót beszélünk stb, egyből a kort hozza fel kizárási oknak.

ha alkalmit akarsz akkor társkeresőzz.

2020. dec. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!