Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 évesen van esélyem arra, hogy 40 alatti csajom legyen?
Figyelt kérdés
Semmi bajom a 40 felettiekkel, de nekem a 37-40 éves csajok jönnek be. Őket is keresem társkeresőn, de igazából nem ír vissza senki, még a ducibb csajok sem, pedig én nem vagyok egyáltalán túlsúlyos, sem kopasz, sem csúnya, 40-nek sem nézek ki, nulla visszajelzést kapok a részükről.2021. okt. 23. 21:26
1/16 anonim válasza:
Ha írsz én visszaírnék.Józsi bácsi 64F
2/16 anonim válasza:
engem épp a napokban koptatott le egy 43 éves úriember.
32.l :)
3/16 anonim válasza:
44 évesen simán lehet 30 as nőd, rakás 40 es férfi ismerősöm van, mint 33-39 közötti nőkkel vannak. Szóval nem értelek.
4/16 anonim válasza:
Ja, most olvasom, hogy társkeresőzöl. Felejtős. 100/99 embernek onnan normális (vagy inkább semmi) kapcsoalt nem jön össze, ki kell mozdulni, le kell szólítani a nőket, sokat, nem egyet, sokat.
5/16 anonim válasza:
Én is 44 vagyok.
2 éve váltam el a 32 éves feleségemtől.
Tavaly ilyenkor szakítottam a 23 éves csajommal.
A mostani barátnőm 33 éves.
6/16 anonim válasza:
Ha jó csávó vagy, akárhány éves csajod lehet.
7/16 anonim válasza:
Most ha én azt írom van esélyed, vagy nincs ez mit jelent? Bármire van esélyed az életben , akarni kell! Vagy azt is írhatom nincs esélyed. Mit számít? A netet felejtsd el, hülyék játszótere. Fortuna kisasszonyra bízd magad!
9/16 anonim válasza:
Nàlam nem lenne.
Te vagy Pista bácsi v Mari néni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!