Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nőként már nyugodjak bele, hogy csak elvált, gyerekes, idős férfiaknak kellenék?
érdekes...
Ezt leírja kb. 100 nő, hogy nincs megfelelő férfi pláne egyedülálló, pláne akinek nincs gyereke...
Ugyanezt leírja kb. 100 férfi is, nincs megfelelő nő aki egyedülálló és nincs gyereke....
nem tudom, en 31 vagyok es ameddig nyomtam ezeket az alkalmazasokat eleg sok ferfinak kellettem volna kb 20-tol 50 ig bezarolag, es nyilvan nem csak gyerekes, pocakos apukaknak. mondjuk sokan gyerek es pocak nelkul is kritkan aluliak voltak.
vagy rossz helyen kersegelsz vagy veled nem oke valami.
17. Igen ez tényleg fura, bár kitudja lehet a kereslet kínálat nem találkozik. Pl lenne az elképzelésemnek megfelelő csak épp az ország túlsó végén.
18 Nem mondom, hogy tökéletes lennék, de nem vagyok sem elvált sem gyerekes sem idős mint akik írnak…
Dehogy nyugodj bele, ne adj le az elvárásaidból.
30 éves nő vagyok, 8 éve élek kapcsolatban, de ha neadjisten vége lenne, még jobban válogatnék, mint 20 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!