Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit??

Figyelt kérdés

Sziasztok, Peti vagyok, 21 éves.

Már nagyon rég óta próbálok párt keresni, de eddig sose jött össze semmi. Már lassan kezdem úgy érezni, hogy baj van velem.

Több módszert is kipróbáltam, hogy elnyerjem a kiszemelt lányok becses szívét. Régebben az iskolában próbálkoztam osztálytársaknál illetve évfolyamtársaknál, de nem jártam sok sikerrel. Mostanság a tinderen, instagramon és snapchaten próbálok szerencsét eme rögös úton.

Általában vagy nem kerül sor párbeszédre, vagy pedig köszönök és nem írnak vissza. Amikor pedig valakivel már megkezdődik a lelkes kommunikációs folyamat, akkor nem tart sokáig vagy csak nagyon ritkán ír vissza, azt érzékelteti velem, hogy nem akar velem beszélni és inkább kerül és ignorál.

Nagyon nem tudom mi tévő legyek ilyenkor. Írjak többet? Vagy csak hagyjam és majd ír magától???

Eddig egy tinderes randim végződött tényleges találkozással, ami egy alkalommal zárult, mivel a lány felhívott magához, vacsorát csináltunk közösen, majd mondta, hogy menjünk és feküdjünk le, de nincs másik ágya, szóval én lefeküdtem a földre a szőnyegre. Utána mondta, hogy nyugodtan menjek oda mellé, odafeküdtem és aludtunk majd reggel elköszöntünk és azt láttam, hogy messengeren letiltott.

Mostanság szórakozóhelyeken próbálok szerencsét, és ha végre találok valakit, akivel megvan a szemkontaktus, akkor odamegyek és meghívom valamire, vagy elkezdek mellette táncolni aztán rám néz és beszélgetésben elegyedek vele, majd pár mondat után, mintha valami kamu indokkal mindig elmennének. Egyszer azt mondták vissza jönnek majd, csak elmennek enni, aztán 3 óra múlva se voltak még ott, de lehet csak nagy volt a sor a kajáldáknál, sokan voltak akkor a szórakozóhelyen.

Szóval most azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a baj? Kinézetre nagyjából átlagos vagyok, nem szép, nem csúnya, és nem is ocsmány.

189 cm magas vagyok, szemüveges, fekete haj, inteligens, 87kg, heti 5 kondi mellett.

A péniszem kicsi, rendszeresen megmosom meg rendben tartom, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond, mert ezt tinderen vagy máshol nem látják, amíg nem küldöm el, és sokan már előtte is leszarnak.

Szerintetek mit csináljak?

#szerelem #kicsi a nemzőszervem #fiúlánym1
2021. okt. 23. 01:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kreatív kamu kérdés, elismerendő cselekvés. De foglalkoztat a kérdés, most akkor Kristoafnak hívnak vagy Petinek?
2021. okt. 23. 02:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Kristoaf a kedvenc magyar zeneszerzőm, és mint a fentiekben kifejtettem, Peti vagyok.
2021. okt. 23. 02:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A f@sz tudja mi lehet a baj.
2021. okt. 23. 05:56
 4/6 anonim válasza:
100%

Á, tehát írsz annyit, hogy szia, majd vársz?? Ez aztán az ismerkedés!

Beszéltek pár mondatot majd virítod neki a bré képét. Most komolyan? Mit gondolsz? Majd ráugrik vagy mi?

Felhív a csaj dugni, majd képes vagy kint aludni? Legalább annyi lett volna benned, hogy mikor elhív szobára akkor mondd meg, hogy neked több idő kellene, nemcsak ezért érkeznél..

Még csodálkozol, hogy így nincs senkid??? Kiégtem a faszoskép résznél.. ilyet csak igazi idióta csinál! :D

2021. okt. 23. 06:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Mit csinálj? Szilvásgombócot:)

Te bombázót keresel, csak ők nem téged.

2021. okt. 23. 08:33
 6/6 Pötyii válasza:

Szia. Szerintem picit változtass a hozzáállàson és azon ahogyan kezeled a helyzeteket. Légy kicsit rámenősebb és természetes a beszélgetések során. Persze nem arra gondolok hogy azzal kezd hogy: "Szia dugnálak. Járunk?", inkább arra hogy add a nő tudatára mi az ami megfogott benne, és hogy szívesen elmennél vele valahova hogy jobban megismerkedjetek. Lehet ez park, kávézó vagy bàrmi nyugodt hely. Ha találkozásra kerül a sor, nem szégyen ha kicsit zavarban vagy, sok lány aranyosnak találja és megnyugtatónak hogy nem csak ő érzi ezt, illetve szerintem későbbre úgyis szétfoszlik ez az idegesség. Lehetőleg a farkad küldözgetését engedd el, nem nyersz vele csak veszítesz. Sok embernek van átlag alatti mérete, mégis boldog kapcsolatban élnek, illeteve lehet találni közös megoldást is erre. Ha valakik szeretik egymást akkor a határ a csillagos ég. Kitartást és remélem hasznos tanácsot adtam így keledezési fázisom vége fele. :)

22F

2021. okt. 23. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!