Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Miért nem találok senkit?
17 és fél éves lányok vagyok, és nem volt még barátom. Úgy érzem velem van a baj. Lehet, hogy nem vagyok egy szépség, de mindenki megérdemli a boldogságot, nem?
Egyszerűen nem értem miért nincs senkim. Egy aranyos, vicces lány vagyok pedig. 150 centi vagyok és úgy tudom, hogy ezt általában aranyosnak találják. Nem is vagyok bunkó 🥺
Adjatok tanácsot legyszi fiúk, hogy kívül belül milyen lányok jönnek nektek be🙏🏼
Teljesen milyen kinek milyen lányok jönnek be,ez teljesen egyénfüggő.
Majd jönni fog valaki akinek pont te leszel az esete.Barátkozz,járj el,mozdulj ki,és előbb-utóbb biztosan találsz valakit.
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy még nem volt barátod. Inkább a minőség, mint a leendő "barátaid" mennyisége az, ami fontos.
A tulajdonságaid amiket leírtál mind szépek és jók, de ha ezeket nem tudják kitapasztalni azok a leendőbeli emberek, akik vonzódnának hozzád, nem érnek sokat. Itt a belső értékekre gondolok, természetesen.
A magasság még mindig nem lényeg szerintem, bár felteszik hetente min. 2x ezt a fajta kérdést.
Most is a szokásosat írom le, szóval: Van az embernek általában kettő, gyönyörűséges szeme. Ez, minket fiúkat el tud varázsolni, bizony.
Van egy b., lehetőség is, de nem akarom elrontani az eddigi belém fektetett jóindulatod, szóval azt hagyjuk. :D
Szóval a kiszemelted addig nézd, ameddig nem jön oda és kérdezi meg azt, hogy jársz-e rendszeresen orvoshoz, szerintem. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!