Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok senkit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit?

Figyelt kérdés
Egyszerűen csak szeretetre vágyok, és normális kapcsolatra. Nem sz*xpartnert keresek, hanem értelmes kapcsolatot. Minden lánynak csak barátnak kellek és már kezdem unni őszintén, hogy mindenkinek csak barátnak kellek... 17/f
2020. márc. 28. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Én is, csak keresek keresek évek óta, de nincs egy lány aki a negatív dolgokkal együtt elfogadna egy fiút, mind csak a pénzre meg külsőre megy... :(

19f

2020. márc. 28. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Nem viselkedtek férfi módjára csak papucsok vagytok a lányoknak. És ez nem vonzó így mész is a barátzónába a tudtodon és akaratodon kívül. Ha tényleg tudni akarod a választ azt ne itt keresd, olvass utána a neten, rengeted jó segéd anyag van.
2020. márc. 28. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
én kapcsolatot keresek, de a közelemben mindenki az instalanyokat akarja🤷‍♀️ nekem pedig nincs minden kepemen kint a mellem, nem vagyok a legvekonyabb es nem szarom le a tanulast. Viszont hiszem, hogy valamikor talalok olyat, aki elfogad ugy, hogy nem vagyok tokeletes sem külsőleg sem belsőleg.
2020. márc. 28. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért kedves kérdező, mert nem egyszerű találni egy olyan embert, aki illik is hozzád, akivel megvan az összhang. Összejöhetsz 100 lánnyal is, de ha nincs köztetek meg az a bizonyos kapocs, akkor annak mi értelme?! Abból nem lesz komoly kapcsolat. Fordítsd meg a dolgot, ne úgy keress barátnőt, hogy kell, hanem azt akard barátnődnek, aki valóban kell, aki valóban érdekel. Ezt a részét értsd meg és úgy állj a dolgokhoz.
2020. márc. 28. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Jöjjetek össze a feletted lévő kérdező lánnyal. Szívesen.
2020. márc. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!