Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék éretebb nőkkel ismerkedni?
Szóval arra irányul a kérdésem, hogy hol tudnék 40-50-60as korosztályú hölgyekkel ismerkedni, akik nyitottabbak is rá? ...
Vagy esetleg nagyobb eséllyel indulok majd, 30-as éveim környékén?
21/F
https://www.youtube.com/watch?v=_nUidhbFIk8
Hallgasd végig! És rájössz, hogy BÁRHOL és BÁRMIKOR. Az érett nőknél fontos, hogy ne lássák, hogy fosol, rájuk kell menni izomból!
Én misén szoktam, meg temetőben.
32F
#2 Ez irónia volt,
vagy komolyan mondtad?
41 vagyok, 30 a párom, három éve együtt. Nem szándékosan kerestem fiatalt, így alakult, de ez épp belefért. Nagyon jó pasi volt, igazi férfi, nem hülyegyerek. Még a huszas is megvan közte és a fiam között, akár még az apja is lehetne ha csak a számokat nézzük.
De 21 évessel nem kezdenék most se, nemhogy 50 évesen. Egyrészt még szinte gyerekek, 30 évesen se kellett volna húszéves, másrészt nekem 50 éves koromban 18 éves lesz a fiam, itt már belépne egy komoly pszichés gát is hogy majdnem vele egykorúval hancúrozzak.
Azért törölték mert egy 14 év alattinak kinéző kislányról tett be képet hogy véleményezzék az inceltársai.
Én voltam az egyetlen válaszoló de nem én jelentettem.
11.-re.
Az egy 18+ os, NEM pucér, cseh modell, nyilvános képe!
Múltkor direkt rákérdeztem, és közszereplő képe mehet, azt mondták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!