Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szálltak el ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szálltak el ennyire a férfiak igényei?

Figyelt kérdés
Miért hiszik manapság azt hogy nekik jár a 10/10-es bomba nő?

2021. okt. 21. 15:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Párom ugyanez. Tele van pénzzel, nem szégyelli válogatni a szexkapcaolatait.most szakitunk.
2021. okt. 21. 16:46
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Nők felé támasztott igényeim:

Születésétől kezdve biológiailag nő és annak is érzi magát. Kedves, normális, vicces, hűséges, (finoman fogalmazva) nem volt sok szexuális kapcsolata (amúgy nekem se, szóval ez nem az, hogy nekem lehet, neki nem), nincs gyereke, kb velem egy idős, nem úgy néz ki mint egy barlangi troll és nem túlsúlyos (a duci belefér, nem találok konkrét képet, hogy hol van a határ, de tényleg a ducira gondolok, nem arra, hogy 170centi, de 55kiló. Hanem már mikor már azért látszik némi felesleg), valamint nem rokonom.

De ilyen lányt se nagyon találok. Valamint a csajoknak is nagyon fent vannak az igényeik. De teljesen őszintén, én nem szeretem az ilyen pláza cicusokat, nekem inkább az átlagos csajok az eseteim. Ha kicsit fiúsan öltözik azzal sincs bajom. Ha alter stílusa van az is bejön. Ha lazán öltözik az is tetszik. Ha ki pakolja mindenét, na az már nem jön be.

2021. okt. 21. 17:04
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
6! Csak nem inkább nekem van igazam? Mert hányszor olvasom itt hogy ki kéne menni a valóságba nem a gyakorin lògni, erre most a gyakori a fö világkép formáló erö mégis?
2021. okt. 21. 17:15
 14/22 October15 ***** válasza:
88%
Én perpillanat ott vagyok, hogy ha megírod helyettem a szakdogámat elveszlek feleségül. :D Deal? XD
2021. okt. 21. 17:35
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

14

Mi a téma?

2021. okt. 21. 20:25
 16/22 anonim ***** válasza:
26%

12

Amiket felsoroltál, azt gyakorlatilag minen nő teljesiti, aki viszont az egyik kriteriumnak nem felel meg: túlsúly!

A duci nők mind kedvesek, humorosak, életvidámak

32F

2021. okt. 21. 20:27
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Azért ez nem pont így van szerintem.

Ismerek pár duci és kövér nőt is. Van aki tényleg egy flegma, beképzelt alak.

Én mindenkihez kedvesen állok, Ha valakivel egyáltalán nem akarok beszélgetni, mert tényleg rühellem, ha megszólít azzal is kedves vagyok. De vannak ilyen emberek akik kegyetlenül lenézik a másikat és igen, duciban is vannak ilyenek.

Persze volt már duci barátnőm is, ő is nagyon kedves volt és cuki, meg be is jön az az alkat is és nem vágyok soványabb alkatra, ha duci párom van.

De így is szingli vagyok már 2 éve. Nehéz igazán normálisat találni.

(Főleg hogy nem vagyok benne olyanba se, hogy alkalmi és majd "látjuk hogy alakul")

2021. okt. 21. 20:33
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

9: Nem az van, hogy mindegyik azt hiszi, ő a kedvesed egyedül?

Te meg becsapod őket.

2021. okt. 21. 20:59
 19/22 anonim ***** válasza:
96%
Kíváncsi lennék, hogy ezek kamu kérdések-e, vagy az incelek után most már a femcelek baromságait is hallgathatjuk.
2021. okt. 21. 21:00
 20/22 anonim ***** válasza:
47%

Ahol az incelek, ott lesznek a femcelek is!

Alaptézis

2021. okt. 21. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!