Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan h máshol szálltatok le egy buszròl vagy követtetek egy szép hölgyet mert megtetszett?
Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 21:02
1/15 anonim válasza:
Te honnan tudod ránézésre, hogy ki a hölgy és ki nem az?
2/15 anonim válasza:
Idegen embereket követni nem egészséges.
3/15 anonim válasza:
Anyám... ilyet ne csináljatok.
Félelmetes, beteges.
4/15 anonim válasza:
Igen, követett már egy srác este. Rosszul járt, paprikaspray és az orrát is eltörtem.
5/15 Diavolino44 válasza:
Haha, nekem volt, most szep emlkeket idiztel fel bennem.
16 eves voltam. Most is tisztan emlkeszek a lany arcara, mintha egy angyal lett volna. Mikor masodjara lattam meg a buszon, elkezdtem kovetni, s megtudtam, hol lakik. S itt vege is a tortenetnek.
Akkor meg nem volt szocial media, s ossze is pisiltem volna magamat, ha meg kell szolitani.
6/15 anonim válasza:
"Rosszul járt, paprikaspray és az orrát is eltörtem"
Legalább feljelentett?
7/15 anonim válasza:
Próbáltam de az utasok kiabáltak hogy akkor ki vezeti tovább a buszt
8/15 anonim válasza:
Ha tetszik egy lány és megszólítod, esetleg még telefonszámot is kaphatsz. Ha tetszik egy lány és követed, akkor meg paprikaspayt fogsz kapni. Jól tette az előttem szóló!
9/15 anonim válasza:
szerintem jo otlet! Barcsak a ferfiak ilyen romantikusak lennenek, es igy ismerkednenek, nem a tarskeresokon!!
10/15 anonim válasza:
Egyszer réges-régen, mikor még volt 6-os busz meg Margit-híd disco, akkor én is leszálltam arról a bizonyos 6-os buszról, mert megláttam egy csodás lányt. Leszólítottam. Ő ezután mégsem ment a discoba, hanem végigsétáltuk szinte az egész éjszakát. Ennek már több mint 33 éve. Azóta egyébként hozzámjött feleségül és boldogan élünk, remélem míg meg nem halunk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!