Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan h máshol szálltatok le egy buszròl vagy követtetek egy szép hölgyet mert megtetszett?
Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 21:02
11/15 anonim válasza:
Nem is egyszer. Ismerkedni ott és akkor kell, ahol és amikor ráéhezünk valakire. De nem követni szoktam, hanem szóba elegyedni vele.
12/15 anonim válasza:
És sikerül? Én elszaladnék, ha valaki az utcán akarna felszedni.
13/15 anonim válasza:
Nemigen, kedves utolsó. Részint, mert régóta kocsival járok, részint pedig fiatal koromban is 8-10 ismerkedési kísérletre jutott egy siker.
14/15 anonim válasza:
Erről van egy sztorim. A buszon utaztam épp edzésre menet, mikor megpillantottam a velem keresztben, szemben ülő hölgyet. Megpróbáltam vele felvenni a szemkontaktust, mikor végre rám nézett. Mikor rájött, hogy tényleg az ő szépségében gyönyörködöm, elkapta pillantását, és zavarba jött. Rámosolyogtam, vissza mosolygott rám. Egy darabig szemeztünk, majd le kellett szállnom, ezért fel álltam, és a busz ajtó elé álltam, jeleztem, és a vele szembe lévő kapaszkodót érintettem kezemmel. A hölgyemény fel nézett rám, kinyíltak az ajtók, mire én légpuszit küldtem felé, és leszálltam. Az említett lány átült az ablak melletti ülésre, megálltam, neki támaszkodtam a falnak, karba tettem kezeim, és őt méregettem mosolyogva. Elindult a busza, mire én intettem, és eltűnt a kanyarban. Gyönyörű lány volt, ám nem kezdtem el követni, mert az ráijesztett volna, és csupán ezzel a buszutunkkal tudom, hogy megdobogtattam a szívét.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 ez olyan szép! :d
2018. márc. 8. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!