Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó nőkre manapság úgy lehet tekinteni mint egy luxus cikkre? Csak a tehetős emberek kiváltsága?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 12:42
51/60 anonim válasza:
45! Nem, hanem buszról írtam telefonon és siettem. Azért is nem írtam többet, mert nem értem este rá!
De látod nem én gúnyolódok most sem, meg nem én gyülölködtem...
Tulajdonképpen köszönöm, hogy a viselkedésetekkel bizonyítjátok, hogy igazam van.
52/60 anonim válasza:
Minden ember cikk. A fejlettek luxus cikkek, csak a hasonlóan fejletteknek van esélyük.
Egy olyan, aki felfedezte már istent, hatalmas önismerete, érzelmei vannak, napi szinten meditál, mit akarna egy átlagos fideszestől?
53/60 anonim válasza:
Igen. Vagy szerinted, mondjuk egy ABBY DOWSE szintű nőt, ma, hány magyar féri...vagy nő, engedhetne meg magának?
54/60 anonim válasza:
53 nem tudtam ki ez, megnéztem. Úristen de gnóm. Nagy fej gyerektesten. Kb másfél méter lehet. Szerencse hogy műttetett magára néhány labdát elől és hátul is, így nem néz ki 11 évesnek a teste. Az arca még sminkkel és szépítő filterekkel is ijesztő a legtöbb képén. Mindenesetre elég más mindegyiken, vajon hogy nézhet ki valójában? Gratulálok az ízlésedhez 🤦
55/60 anonim válasza:
53
Ehhez a kinézethez rengeteg pénz kell
56/60 anonim válasza:
55 igen, és az a tragikus amikor azzal a rengeteg pénzzel is ijesztően ronda marad (vagy lesz) valaki, miközben olyan emberek egyszerűen csak megszületnek, mint pl Angelina Jolie.
57/60 anonim válasza:
53. Akinek ilyen jó nője van, arra keményen követnék a luxus adót.
58/60 anonim válasza:
Jajjj tök jó! Tehát a jó nő nem azt jelenti, hogy jó anya, csaladcentrikus, kedves, hűséges, megbizható, hanem ugy nez ki mint a kelemen anna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!