Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó nőkre manapság úgy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó nőkre manapság úgy lehet tekinteni mint egy luxus cikkre? Csak a tehetős emberek kiváltsága?

Figyelt kérdés

2021. okt. 21. 12:42
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
83%

Tehát fullos Nő kéne, de tenni nem akarsz érte? Csinos, fiatal, vékony, sportos, diplomas Nő vagyok!

Miért válasszalak téged, ha kaphatok jobbat is?

2021. okt. 21. 13:28
 12/60 anonim ***** válasza:
89%

"tartása"?

Ilyen gondolkozással nem csoda, hogy senkinek nem kellesz. Nagyon helyes.

2021. okt. 21. 13:28
 13/60 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, szerintem a 10es foltozza be a feneked. A te tartásod pedig biztos nem verné földhöz anyagilag. Win-win! ☺️🥂 Én szurkolok nektek 🌈
2021. okt. 21. 13:35
 14/60 anonim ***** válasza:
8%
már a kissé alaktalan elmegy szódával fajta nők is luxus terméknek tekintenek magukra mert az alkesz pista meg az 50+ éves jani bá lővi neki a szelet ..
2021. okt. 21. 13:37
 15/60 anonim ***** válasza:
94%
ha (te merceddel merve) jo not akarsz es szerinted az csak a tehetoseknek jut, akkor picsogas helyett miert nem mesz es teszel erte, hogy tehetos legyel? ja, hogy amugy ostoba vagy, lusta, tanulatlan, semmihez nem ertesz, de azert elvarod, hogy a havi egymillio (es a jo no) az oledbe hulljon? ok incel.
2021. okt. 21. 13:37
 16/60 anonim ***** válasza:
96%
mondjuk nem tudom azok utan mit varunk, amikor multkor egy kerdesnel kiderult, hogy julia roberts is csak ATLAGOS no.
2021. okt. 21. 13:38
 17/60 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodj már bele hogy egyedül halsz meg és ne terrorizáld ezt az oldalt.
2021. okt. 21. 13:39
 18/60 anonim ***** válasza:
11%

Ez mindig is így volt! A nöi hipergámia egy régi jól igazolt tény.

A nözéshez három dolog kell: jó külsö, pénz, nagy farok. Ennyi.

2021. okt. 21. 13:41
 19/60 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd már meg, neked mi a jó nő és melyik az átlagos.
2021. okt. 21. 13:46
 20/60 anonim ***** válasza:
97%

16 egyszer linkeltek egy párt, a nő vmi híresség (talán dél-amerikai), modell vagy szépségkirálynő, és a barátja egy tök átlagos srác, talán alacsonyabb is volt a csajnál.

Na erre ezek beközölték hogy és, most mi van? Egy jó pasi megelégedett egy átlaglánnyal. Ennek kéne lennie a normálisnak.

Áhhhhh azt hittem letépem magamról a plazúrt 😂😂

2021. okt. 21. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!