Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán erőt venni magamon ismerkedés terén? 25/F
Ma bementem a városba, gondoltam hátha sikerül, aztán csak a semmi lett az egészből :D
Főleg a probléma ott volt, hogy a lányok többsége feszt a telóját nyomkodta, így nem igazán vevőek ilyenkor idegenekre. Aztán persze, mindig akkor jött egy lány az utca másik oldalán aki még szimpatikus is volt, de lerohanni meg nem akartam, mert elég hülyén jött volna így ki..
Akik meg persze nem a telót bujták, túl fiatalok voltak nehogy már szerencsém legyen.
De most lehet ez mind kifogás, de oda akarok menni csak próbálom magam össze szedni, mert látszik, hogy idáig neten sikerült ismerkednem még.
Kinek milyen sztorija van ezzel kapcsolatban?
Egyszerű a recept:
1. Ne parázz a visszautasítástól, mert a legtöbb nőnek, nézzél ki akárhogy, nem lesz szimpatikus az utcán való leszólítás
2. Viseld méltósággal, besértődés nélkül, ha egy nő elutasít
3. A nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb találkozol olyan nővel, akinek bejön a fellépésed / stílusod.
Bár én inkább ismerkednék baráti körön keresztül vagy klubban vagy mittudomén, csak nem az utcán. :D
utcán nagyon nehéz, sőt nincs is nehezebb hely ismerkedésre
ott mindenki rohan, célorientáltan megy, külső tényezők (mint te) zavaróak, kelletlenek és ijesztőek
legközelebb egy bevásárlóközpontba menjél. Ott sokan lófrálnak, nézelődnek, így nyitottabbak párbeszédre. Egy jó ötlet pl. bemenni DM-be a parfük részlegre. Elkezdesz férfi parfümöket próbálgatni, majd amikor kettővel a kezedben leszólítod a (jó esetben szintén parfümöket próbálgató) vásárlók közül valamelyiket, hogy segítsen választani.
Ennél nem is kell több így elsőre. Amikor ezt eljátszottad 10x, már könnyen fog menni és tudsz belőle párbeszédet indítani.
most te komolyan azert bementel a varosba, hogy idegen noket bamulj es leszolitsd oket?
nokent mondom, ugy ne szolits le senkit, hogy a semmibol megjelensz az utcan es rarontasz. ez nagyon gaz, olyan mintha egesz nap az utcan lofralnal es varnad az aldozatot akire lecsaphatsz. es vegulis tenyleg ez tortenik.. ez mi megerezzuk es menekulunk.
Ne utcán ismerkedj, legalábbis ne így! Előfordulhat, hogy valakivel kölcsönönös szimpátia lesz egy nézésből, de az nagyon ritka, ha elkezdenének szemezni, akkor lehetsz bátor. Az nagyon gáz, ha megpróbálsz minden csinos lányt leszólítani, csuklóból küldenek el.
Nincsenek barátaid, nem jársz el szórakozni? Sokkal több esélyed lenne.
Ha nehéz, ha nem muszáj lesz, mert nem várhatok a csodára.
Neten meg összehozni valamit társkeresőn mint a hatos lottó kb. Alternatívában meg szoktam FB-n irkálni csajokra, de ott se megy feltétlen sikerrel, hiába írok neki egyedit meg hozzáigazított szöveget, de mind1 is.
De nem is a külsőmmel van itt a gond, hanem a magabiztosságomat akarom edzeni.
És igen csak azért bementem a városba, mert annyi esély van rá mint buliba kb. De amúgy is az éjszakába normális lányt szerintem csoda kifogni. Eleve amikor odaléptem diszkóba magabiztosan beszélgetni, bunkón otthagytak és még táncolni se akartak jönni. Meg ott szerintem amúgy is ritka komoly kapcsolatot összehozni és ott feszt az van, hogy mindenki társasággal megy, ritka aki egyedül. Mentem már haverral is, de vele se volt siker meg amúgy sincs nagy baráti köröm, mert nem vagyok társasági ember, így erre nem tudok alapozni, szóval buliba is csak próba-szerencse alapon járok, ha megyek.
Meg mivel tudom, hogy sok pofára esés lesz nappal is, direkt a város másik végébe megyek, ahol kevésbé ismernek :D Viszont, vannak frappans taktikus nyitó szövegeim, ami nem ilyen sablonos betanult mégse azért.
Meg eleve próbálom keresni azért a szemkontaktot is, ha lófrálok az utcán, mert ha kapnék egy visszajelző mosolyt, már nyugodtabban mennék oda. Meg tömegközlekedésen is van, hogy bámészkodok, hátha sikerülne szemezni valakivel, mert ott tuti nem szólítanám le csak úgy, mert rajtam röhögne az egész villamos vagy busz :D
Meg még írták, hogy a megállók jó helyek ilyen célra.
"de oda akarok menni csak próbálom magam össze szedni"
Hát kövezzetek meg, de nekem ez baromi szimpatikus (nem az utcán leszólítás, hanem), hogy összeszedi a srác a bátorságát és bemegy a városba azért, hogy SZEMÉLYESEN ismerkedjen. :) Kilép a komfortzónájából, felkel a fotelből a net elől és bemegy személyesen ismerkedni. Mekkora arc vagy! Pacsi! :) Az utcán ismerkedés szerintem is azért nehézkesebb, mert akkor mindenki célorientáltan igyekszik valahova és nem szeretik, ha feltartják őket. Viszont olyan helyeken, ahol az emberek megállnak megpihenni egy pillanatra és éppen "ráérnek", pl. egy parkban üldögélve vagy egy kávézó teraszán már lehet, hogy könnyebben szóba állnának veled. Olyan helyeket keress, ahol nem sietnek az emberek. A hozzáállásodért, a bátorságodért, az online térből való kilépésért meg: [link]
Járj sikerrel, legyen szerencséd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!