Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 1.5 millió már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 1.5 millió már elég a Nemes Anna kaliberű nőkhőz?

Figyelt kérdés

A kérdést nem viccből írtam ki tényleg komolyan kérdem még ha elmélkedés is 😅

Mármint fizetésként kapok ennyit, de Anna csak egy példa :D

2021. okt. 19. 13:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
72%

17:

es ha a ‘romkocsmaban ‘fuvezo/piazo Tommy’ igazabol a ‘285-os IQ-val megaldott zseni’ vagy az IT-s diakmeloval tobbszazezret kereso’ alak, akkor megiscsak okos az a csaj, aki vele log es nem a luzerrel, aki 40 evesen akar majd kompenzalni, nem? mellesleg az lenne az okos csaj, aki lerobbant penzes 40esekre hajt, hogy ‘megalapozza a jovojet’? maskor meg frocsogtok, hogy golddigerek es te is tuti mocskospenzehesno-znel, ha mondjuk megiscsak a romkocsmazo Tommy oldalan kotne ki.

sut beloled az irigyseg es a keseruseg, amiert fiatalon nem volt nod. szidod a noket, akik nem alltak le veled, szidod a pasikat, akik meg kepesek voltak csajozni.. de megnyugtatlak, nem azert mem

volt nod, mert otthon laktal vagy csoro voltal, hanem azert, mert oriasi luzer vagy, kivul-belul. es es most is igyvan, hiaba ringatod magad abba az illuzioba, hogy nem, mert egy-egy szamitobb csak esetleg leall veled az anyagi haszon remenyeben, aztan gyorsan tovabb is all. a te korodban mar veled hasonlo koru nokkel kene komoly parkapcsolatban lenni, nem penzehes 20 eveseket hajkuraszni. nevetseges vagy.

2021. okt. 19. 16:36
 22/37 anonim ***** válasza:
0%

21.-re.

Álmok, és megvalósításuk. Fiatalon idősebb, MILF barátnőim voltak. Nem is érdekeltek a fiatal lányok.

A 17. válasz nem rólam szólt.

Az pedig, hogy egy felnőtt férfinek fiatalabb nő kell, természetes dolog.

Keressek "korban hozzám illőt? Oké!

1000 35+-os nő. Vonjuk ki belőlük a(z):

- Gyerekkel rendelkező.

- Piás/drogos.

- Lerobbant.

- Hitelekben úszó.

- Munkamániás.

- Évi 365 napot fejfájós és/vagy menstruáló.

- Lelakott.

- Színes exű.

- Cigó, zsidó.

- Kövér.

- Kontrollmániás.

- Házas.

- Távol lakó.

- Igénytelen.

- Kevés vagyok neki, mert pénzes és/vagy nagyon fullos.

példányokat.

1000-ből, hány maradt?

2021. okt. 19. 16:47
 23/37 anonim ***** válasza:
84%

#22 na én ezek közül gyerekes, zsidó, pénzes és fullos, és tőled távol lakó vagyok. Utóbbi szó szerint is, meg átvitt értelemben is, ha érted mit akarok vele mondani. Az a szint ahova soha nem süllyednék.

Az itteni írásaid alapján (felismerhetőek mindenhol) akkor se piszkálnálak meg bottal se, ha te lennél az egyetlen pasi a világon.

2021. okt. 19. 16:53
 24/37 anonim ***** válasza:
83%
Sztem 22-es tette fel a Mi hazankos kerdest is 🤦‍♀️
2021. okt. 19. 16:55
 25/37 anonim ***** válasza:
8%

24.-re.

Nem.

2021. okt. 19. 17:29
 26/37 anonim ***** válasza:
84%

22:

es szerinted az normalis, hogy egy ferfi 20 evesen a 40-es ‘milfekre’ hajt, 40 evesen meg az egyetmistakra?! mert szerintem valami nagyon nem oke azzal, aki keptelen korban hozzaillokkel normalis parkapcsolatot kialakitani.

amugy valoszinuleg rolad is lehetne sorolni a negativ jelzoket, kezdve azzal, hogy rasszista.

2021. okt. 19. 18:17
 27/37 anonim ***** válasza:
6%

26.-ra.

A fiatal fiúkat pokolian izgatja az idősebb, azaz tapasztaltabb, felnőtt NŐ. Nem csak engem, hanem minden, normális, egészséges fiút.

Az, hogy utána váltunk, nos amíg 16 - 30 vagy, addig izgalmas egy 40-es nő, de mikor már te is 40 vagy, akkor már sem a 40-es, sem az idősebb nem izgalmas. Ilyenkor jönnek a friss, hamvas, fiatal, "tejes húsú" lányok.

Ja, és rasszista vagyok, meg xenofób, de főleg mizantróp.

INCEL NEM! Imádom a nőket, és használom/fogyasztom is őket.

2021. okt. 19. 18:24
 28/37 anonim ***** válasza:
90%

#27 na menj aludni Pistike és álmodban használhatod a nőket 🤦😂

Na jó, nem genyózom. Használod te a nőket, elhiszem. Van belőlük jobb és bal. Marcsa és Casey.

2021. okt. 19. 18:27
 29/37 anonim ***** válasza:
87%
kar, hogy az agyadat nem hasznalod.
2021. okt. 19. 18:32
 30/37 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem igen. Most pedig szépen kiguglizom, hogy ki ez a csaj, mert megint egy újabb celebnőcske, akiről sosem hallottam.

Gugli: "Született: 1946. november 30. (életkor 74 év)". ?????

2021. okt. 19. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!