Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknak is nehéz normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak is nehéz normális kapcsoltot talániuk?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és szerintem nagyon nehéz még randira is nem hogy komoly, őszinte kapcsolatra?
2021. okt. 18. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak tovább tart. Nekik 10x annyi jelentkező van.
2021. okt. 18. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegyik félnek nehéz. 29N
2021. okt. 18. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Igényektől függ. Ha egy lánynak nincsenek túl nagy igényei, akkor sokkal könnyebben talál. Férfiaknál még ha alacsonyabbak is az igények, nehezebben fog menni. Most ez nem rám vonatkozik, hanem a környezetemből kiindulva. Előbb talál mondjuk egy csúnya csaj pasit, mint egy csúnya pasi csajt. :D

De ha egy lánynak nagyobb igényei vannak és nem akarja odaadni magát hamar, akkor nehezebb, mert sok a jelentkező és nem tudja kiszelektálni közülük a normálisakat.

2021. okt. 18. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
#3 Jól leírtad! Tisztára mint a piacon! Megy a szelektálás, melyik "áru" csúnya melyik szép....(jaj, az egzisztenciát kifelejtettem)!
2021. okt. 18. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

#3 "Ha egy lánynak nincsenek túl nagy igényei, akkor sokkal könnyebben talál."

Mit talál? Egy hímet ki néha nap beteszi a neki? Ez fényévekre van a normális kapcsolattól. Párkapcsolattól meg 1000 fényévekre.

2021. okt. 18. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

"Ha egy lánynak nincsenek túl nagy igényei, akkor sokkal könnyebben talál."

Mit? Dugópajtit? Azt lehet, de nem normális társat.

2021. okt. 18. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#3: Nincs ezzel semmi baj. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit szeretne. Ez a piacos dolog max az internetes ismerkedésnél lehet igaz, ott tényleg úgy lökik eléd az "árut", mint a piacon, és nem lehet hibáztatni az embert, hogy a legjobb áruk érdeklik, nem pedig a félig/teljesen rohadt alma. :D

#5: Hogy mit talál? Egy embert, akinek bár vannak hibái, de tud róluk, és elfogadja a másikat is az Ő hibáival együtt. Csak manapság az instagram/facebook/tiktok miatt mindenkinek a tökéletes ember kell. Ezekből az igényekből lejjebb kell adni, mert ha az emberek 80%-a az emberek 20%-ára vágyik, akkor az érthetően nem fog működni... De jelen esetben ez inkább 90%-10%. Mint minden, a párkapcsolat is kompromisszumokról szól, de sokan inkább egyedül maradnak.

#6: Ez a dugópajti dolog megint hülyeség. Megint ki van emelve a "hangos kisebbség". Ezzel az erővel ahogy a férfiak dugópajtit keresnek, úgy a nők meg pénzeszsákot.

2021. okt. 18. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindkét nemnek nehéz, de mindkét nemnek másképp nehéz.
2021. okt. 19. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!