Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neki ez így jó? Normális ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki ez így jó? Normális ez?

Figyelt kérdés

Van egy lány, nem a barátnőm, de már nem az első alkalom, hogy az ágyban kötünk ki. Viszont ott olyan, mint egy gumibaba. Nem csinál semmit. Szó szerint semmit, csak széttárja a lábát, és csináljak bármit.

Találkoztatok már ilyennel? Velem van a baj, hogy nekem nem jó az, hogy meg sem próbál engem felizgatni, csak csettintésre legyek kőkemény, hogy jól megdugjam?

Mitől lehet ez?

2021. okt. 12. 19:45
A kérdező szavazást indított:
Önző
Félénk
Tapasztalatlan
22 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Még a saját testét sem ismeri hogy neki mi lenne jó nemhogy még a pasikat

Nekem igy jon le

2021. okt. 12. 19:47
 2/18 anonim ***** válasza:
27%
Lusta és nem akarja a szájába venni...
2021. okt. 12. 19:48
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Hülye szegény
2021. okt. 12. 19:56
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Igazából az egy problémát forrás,hogy az első rossz tapasztalat után újra ugyanott kötöttek ki.

Ha nincs tapasztalata akkor azt hiszi,hogy ez neked így szuper, azért akarod újra.

Ha nem lenne folytatás,akkor talán elgondolkodna vagy megkérdezné,hogy valami nem volt okés?

Szóval nem előre viszed ezt a dolgot, hanem rontasz rajta.

2021. okt. 12. 20:03
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Ja nekem is volt ilyen, en ezt hullanak nevezem.

Es tudod mivan? Ha szerelmes beled a no, akkor nem lesz hulla. Keress egy normalis baratnot, es akkor jobb lesz

2021. okt. 12. 20:06
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Oh.. mennyi hasznos válasz 🤣
2021. okt. 12. 20:08
 7/18 anonim ***** válasza:

Megis lepontoztal mindenkit

Meselj, milyen lenne a hasznos valasz?

2021. okt. 12. 20:10
 8/18 A kérdező kommentje:
#4: Ugyan már.. melyik 25 éves nő hiszi azt, hogy az a jó a férfinak, ha ő meg sem mozdul? Egyébként pedig irányítom, de szerintem ez elég kínos, hogy a kezébe kell adnom magam...
2021. okt. 12. 20:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem pontoztam,csak meglepődtem hogy szinte mindenki nullás. Én írtam a 4est.

A tapasztalatlan 25 éves,az olyan 25 éves aki sosem kapott kritikát,aki szebb vagy csinosabb,mint az átlag és azt hiszi ennyi elég, meg a kicsit ostobák is ilyenek..

Mondom ezt nőként

2021. okt. 12. 20:16
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Fapina
2021. okt. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!